Jump to content

Тенис

Оцени ову тему

Vizantiona

Ко побеђује?  

19 члановâ је гласало

1. 1. Ко побеђује?

Препоручена порука

Истрипован је да је неки закон на шљаци. И некако му пролази тај фазон.

Намеће ту своју наводну супериорност. А није супериоран у односу на Ђоковића. И то се показало. Само је било питање момента.

Смешан је што је као увек у некој јурњави, луд је, скакуће, фокусиран је...смешан је.

Прошле године је био дрзак кад је Ноле имао проблема са сочивима, на ни мало спортски начин, ко се сећа.

Онда је био смешан на А. Оупену кад је нешто тамо хистерисао када је добио сет, клечи на коленима, дрнда оним рукама као да је освојио меч, и сличне глупости а овамо је дизао нос када је Ноле ономад славио.

Ево и данас. Није хтео ни да се окрене за онај аут, нешто гледа левачки. А Ноле каже: Ево ти поен, сине, немој се секираш, није шећер у воду, биће све ок. И да му поен, господски и спортски.

Надал јесте краљ шљаке, то само ко је слијеп може да пориче. Освојио је 6 ролан гароса, има скор 50-1. Тај један пораз је био када је био повређен против содерлинга. Апсолутно доминира на појединим атп турнирима на шљаци попут Монте-Карла или Барселоне. На Риму и Мадриду је прошле године изгубио од Новака јер јер имао породичне проблеме. Новак још увијек нема довољно побједа против њега на шљаци да би се рекло да Надал није више доминантан на шљаци.

А то што му коментарише покрете...везе с везом нема тако би могао сваког тенисерс да ружиш јер сви имају неке своје трипове и начине како се радују, а нарочито у важним мечевима какав је био прошлогодишње финале Мелбурна. Шта сад, треба оплести по Новаку што је поломио спонзорску рекламу? Јел то спортски гест?

Ђоковић је феноменалан, успио је стати на пут Надалу када је овај кренуо да вуде апсолутно доминантан у тенису. И Надал је играч своје класе, и прилично је коректан играч. Ту се прича завршава.

Занимљиво је како то да неко ко као љуби Ђоковића, и велича га као играчину, што он и јесте, оваквим смјешним коментарима према Надалу уствари ради супротно од спортске толернације која краси Новака.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Његови покрети су смешни, ти које сам навео. Нисам навео чепутање гаћа, то би био баналан коментар.

Говорио сам о достојанствености или недостојанствености, тананим атмосферама које одашиљају и један и други.

И Надал је сав погубљен, ко бик када гања црвену крпу. Диваљ је, неартикулисан. Али то у смислу тананих финесица. Прост је некако. Иритантан. Док се радује као да на један, опет танан начин, гура другоме прст у око. Док Ноле не.

Док је Ђоковић комплетан. И када се радује другачије се радује, финије, прибраније, зрелије. Капиш?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Шта сад, треба оплести по Новаку што је поломио спонзорску рекламу? Јел то спортски гест?

То је друго. Да је Надал изломио пет рекета и демолирао сто клупа мени би било симпатично.

Али он када се радује, конкретно у игри са Нолетом, некако је иритантно необуздан. Има разлике, велике, ко хоће да примети.

Подели на овим сајтовима

Надал је досадан са оним својим балонима. Која разлика гледати њега и Федерера...

Шта су сад па балони?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Некако верујем, од онда са Сепијем и Цонгом да је у атмосфери победа, па и оно са Федереом, да је, понављам, у атмосфери победа, освајање турнира.

Данас ни у једном тренутку нисам сумњао у то. И онда се на 2:0 у сетовима, и на 2:0 у трећем, проломило.

Шта ће сутра бити, не знам. Нема времена за пад и поновно устајање. Да крене одмах са налетом. Да некако одмах заигра као јуче пред крај. Биће.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости

Надал је досадан са оним својим балонима. Која разлика гледати њега и Федерера...

За мене најлепши тенис игра Федерер.

Подели на овим сајтовима

Baloni su, kada je stisnut od strane Noleta da bi dobio na vremenu šalje visoke lopte .

Па да, кад си стиснут не смијеш се бранити. Мораш пустити да те противник смрви.

Подели на овим сајтовима

За мене најлепши тенис игра Федерер.

Чини се да прави минималан број покрета и корака кад игра, само кол'ко је неопходно, тако делује. Ефикасан Швајцарац.

Подели на овим сајтовима

Шта су сад па балони?

То је оно кад лоптица иде 2 метра преко мреже, ништа гадније нема од тога. Код Надала је то 60% удараца. Он не игра дроп шотове, слаб је на волеју, зна само да трчи и враћа. И то добро ради.

Подели на овим сајтовима

Ja sam samo objasnio šta su" baloni". A i Nadal koga poštujem kao velikog šampiona ih malo više forsira u odnosu na Novaka. Prije godinu dana čini mi se da su na nekom turniru mjerili visinu loptica preko mreže i da se ispostavilo da su Nadalove loptice skoro pola metra više od Đokovićevih. Što ne mjenja stvar da je čovjek mašina i igračina. I Italijani u fudbalu se uvjek brane( tj. ne igraju atraktivno) pa postanu prvaci. Srećan početak posta !

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Биће сутра. Иако је лоше што се због кише прекинуо његов налет и да због тога неће одмах заиграти добро, и да ће то бити проблем, верујем да ће се извити, на неки његов специфичан и чудесан начин, и победити!

Подели на овим сајтовима

Федерер је легенда, ту нема шта. Највећи тенисер свих времена + елеганција итд.

Штета само што има неке карактерне слабости па се понекад понаша неспортски. Веома необично за некога ко је толико квалитетан и зрео на терену.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...