Marko Ekmedžić Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Господине Марко Екмеџићу, изволите корпус деликти - говор мржње вашег "потпредседника": "будалаштина која нема шта да тражи у школама", "необразовани кретени", "иживљавање над недужном децом", "злостављање дечијих мозгова". Ову будалу би стварно неко требао да тужи и да животињу коначно смести тамо где јој је место: ако је болестан у лудару, а ако је безобразан у затвор. Aco, uz svu dobru volju, ne mogu da te posmatram kao žrtvu Peđinih izjava, ako ga ti odmah potom, u svom postu nazoveš budalom i životinjom kojoj je mesto u ludari ili zatvoru. Odmah posle toga pišeš da je "manijak i bitanga". U tom kontekstu, takav rečnik mi je potpuno istovetan onom na koji se žališ. http://www.ateisti.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Aco, uz svu dobru volju, ne mogu da te posmatram kao žrtvu Peđinih izjava, ako ga ti odmah potom, u svom postu nazoveš budalom i životinjom kojoj je mesto u ludari ili zatvoru. Odmah posle toga pišeš da je "manijak i bitanga". U tom kontekstu, takav rečnik mi je potpuno istovetan onom na koji se žališ. Ето зашто на хејт не ваља одговарати хејтом. Само дамо оправдање првобитним хејтерима д се извуку... и тако у круг. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 What the hell is hejt? Мржња, прозивање итд.... hate на енглеском oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Александар је реаговао на увреду, па је разумљиво да то буде емотивно. Пеђа вернике вређа из чиста мира да би тиме изразио свој "став" према некоме. То је разлика. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Александар је реаговао на увреду, па је разумљиво да то буде емотивно. Пеђа вернике вређа из чиста мира да би тиме изразио свој "став" према некоме. То је разлика. Не заборави да су и Пеђени реакције емотивне самим тим реагује и пеђа на нешто... разочарење, увреду, незадовољство етц... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Увредили га сви верници и вероучитељи? Неће бити... Ацу је увредила конкретна особа и он је коментарисао карактерне особине те особе. Пеђа вређа читаву једну групу људи од којих га већина никада није увредила, нити било шта слично. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 @@zuti car, Ја разумем да је он дубоко фрустриран због константних претњи, вређања и понижавања које лично трпи у коресподенцији са разним "мега верницима". Али, мени се барем чини да њега зезају тролови (а не верници који улазе у неку озбиљну дискусију), а да он тога углавном није свестан и да се због тога "прима". За жаљење је заиста - човек је пуко због тролова. Свакако, личност за жаљење. И у праву си, не треба га гонити. Треба му опростити јер му очигледно није добро. У суштини, он пати. Јако пати. Pre svega niko ga ne tera da komunicira sa bilo kime ko mu ne odgovara .A pre toga , ako napdas nesto sto je mnogima veoma znacajno pa preko toga omalovazas i vrdjas licno te iste kojima si napao nesto sto im je znacajno onda moras da ocekujes burnu rekaciju .Postoji pristojan nacin da se izloze bilo kakvi stavovi i misljenja bez da se bilo ko nadje povredjenim , potrebno je samo malo dobre volje . U slucaju ovoga kako se zove i ostali AS dobra volja jednostavno ne postoji i stice se utisak da se oni zapravno ne bore za bilo sta niti protiv bilo cega vec samo traze sebi prostora da izliju sve ono negativno sto nose sebi . R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Увредили га сви верници и вероучитељи? Неће бити... Ацу је увредила конкретна особа и он је коментарисао карактерне особине те особе. Пеђа вређа читаву једну групу људи од којих га већина никада није увредила, нити било шта слично. не разумемо се. Ја не причам овде о суду ко је од њих двојице исправан ко није... Ја причам о томе да иза његовог понашања стоје вероватно неке увреде итд... Сад да је код Аце ово једнократна тренутна реакција а код њега нешто што је постало део његове личности.... то је сасвим друга прича Али оно што сам хтео да кажем да треба имати разумевања јер код Пеђе није то из чиста мира... кад имаш разумевање лакше прашташ oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Нема проблема да опростим, мени не смета уопште. Али немам разумевања за људе који своје фрустрације решавају агресијом према другима. Не могу ја сад кад ме изнервира неко на послу да дођем овде и почнем да вређам све редом... То морам да решим са конкретном особом са којом имам проблем. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 https://www.pouke.org/forum/topic/21422-oglasila-se-devojcica-kojoj-je-profesor-zabranio-da-se-prekrsti/#entry715195 pink panter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 .. Nego zar malo ne rizikujemo da pređemo u perverznost ako za sve tražimo neku superkorektnost? Па зависи од тога колико хришћанин желиш да будеш..... Нема проблема да опростим, мени не смета уопште. Али немам разумевања за људе који своје фрустрације решавају агресијом према другима. Не могу ја сад кад ме изнервира неко на послу да дођем овде и почнем да вређам све редом... То морам да решим са конкретном особом са којом имам проблем. Не кажем да требаш да их правдаш, нити да требаш да их пустиш да терају силу. Ал требаш да имаш разумевања и да нађеш не насилан не агреисван начин да додђеш до решења.Улазећи у агресивну дискусију са њим прво себи највише шкодиш. Ето Милојков је узвратио пеђи истим маниром што значи да је реаговао кроз бес и мржњу... Тешко је то.. не успева углавном...just planting the seeds....сви ми то радимо... Mislim, poštujem svakome njegova prava, ali isto ne želim da budem ventil nečijim kompleksima ili jošta raznim planovima. Де ћеш бољи начин нег ода му не узвратиш истим маниром? Ево Аца је узвратио Пеђи истим маниром. И шта је постигао осим што је непотребно искусио негативну емоцију, неког увредио а тиме највише себи нашкодио. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Pitam, jer sam pre dve godine bio žrtva optužbe za seksizam i mobing, a sve zbog jedne sasvim labave drugarske šale.. Ne možeš ovako nešto da napišeš pa da nam uskratiš sočne detalje... Andre Williams, Grizzly Adams, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Ne možeš ovako nešto da napišeš pa da nam uskratiš sočne detalje... Драги спопадао колегинице :Р :р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Pa nisam baš, predložio sam samo da koleginica zaigra jedan table dance za nas.. Seksistički manijače! А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Pa nisam baš, predložio sam samo da koleginica zaigra jedan table dance za nas.. Каква ужасна, ужасна ствар...робија на један... П.С. Имаш слику колегнице?... Grizzly Adams and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука