Јаков. Написано Септембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Гандалф је атеиста и геј??? аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, потоппппппппппппппппппп!!!!!!!! poručnik Gruber je isto ateista i gej aktivista Doduše kao imaginaran lik. I još vozi tenkić. pukovnik i poručnik u civilu na Reneovom venčanju Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Ako je neko nereligiozan šta je on onda po tebi? Kad je neko nekosarkas sta je on po tebi? Pa moze biti bilo sta, odbojkas, vaterpolista. Isto tako kad je neko nereligiozan on moze biti ateista, agnostik, panteista, agnostik pantetista, gnostik panteista, svasta jos. Velja94 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Гандалф је атеиста и геј??? аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, потоппппппппппппппппппп!!!!!!!! 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh Драшко, Наца, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Поручника Грубера сам поставио специјално за Младена да бих му се више допао У реалности, глумац који глуми Ренеа је хомосекуалац. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Ако може онда наслов теме да се промени у "Позната топла браћа атеисти"... Млађони, Manolis and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Гандалф је од данас мртав за мене, могао је да изабере барем једно од понуђеног зла (бити атеиста или бити геј) пошто је изабрао оба од данас више нећу гледати Господара прстенова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Просто се сада узашавам и питам да ли постоји неки атеиста који није хомосексуалац и неки хомосексуалац који није атеиста??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Требало би да постоји. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Како је кренуло тешко Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Kad je neko nekosarkas sta je on po tebi? Pa moze biti bilo sta, odbojkas, vaterpolista. Isto tako kad je neko nereligiozan on moze biti ateista, agnostik, panteista, agnostik pantetista, gnostik panteista, svasta jos. Tačno tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Гандалф је од данас мртав за мене, могао је да изабере барем једно од понуђеног зла (бити атеиста или бити геј) пошто је изабрао оба од данас више нећу гледати Господара прстенова. Ја хоћу, ал' ћу одсад да навијам за Сарумана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Ја хоћу, ал' ћу одсад да навијам за Сарумана. Геј и атеиста побеђује Сауромона? Тешко... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Ја хоћу, ал' ћу одсад да навијам за Сарумана. Ма и за црног ђавола ћемо да навијамо, само нека је продив педера, Американаца и ЕУ. Aquilius Cratus and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука