Гости Guest - . . .- Написано Септембар 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 А зар не може онда неко да просто каже: Мислим да би требала да се посаветујеш са доктором? Зар то није савет, на неки начин и подршка? Зар одмах мора да се крене са нападима? У шта ћемо се онда претворити? Веома је леп савет да неко посети доктора, да са њим поразговара и види како може да помогне. Поента теме (коју нисам покренуо својевољно већ молбом наше сестре) јесте управо у томе АЛИ понајвише у ономе што је рекао Жискар. И ја мислим да је то потребно, да се посети неко ко је добро упознат са случајем и ко је спреман да случај упозна до краја. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Ма најбоље је затворити je у подрум и пуштати само докторку до ње. Дајте људи, није она случај,проблематика, она је душа која тражи живу реч утехе . И откад је лепа реч штетна. milan., Ђорђе Р, мирођија and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 11:52, Иван Цветковић рече Зар одмах мора да се крене са нападима? Gde je uocen napad ? Zar je napad ako sam skrenuo paznju da se ovakav problem ne resava komentarima , laika , na forumu ? Ponavljam , najbolje je pridrzavati se saveta svog doktora . To bi bila moja podrska , ako je taj savet u rangu podrske . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 12:05, -Владимир- рече Ма најбоље је затворити у подрум и пуштати само докторку до ње. Дајте људи, није она случај,проблематика, она је душа која тражи живу реч утехе . И откад је лепа реч штетна. Наравно. Није проблем дати савет да наша Драганица посети доктора, верујем да она то и сама ради. Поента је у топлој речи, живој речи утехе. Зар то није и суштина нашег рада? Дакле, у праву је и Магдалена али у праву је и Владимир и Жискар. Немојте да мислите да многима који су у сличном проблему не значи топла реч која одавде излази. Хвала Богу па има оних који разумеју. Биљана, Лидија Миленковић, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 12:07, bora рече Gde je uocen napad ? Zar je napad ako sam skrenuo paznju da se ovakav problem ne resava komentarima , laika , na forumu ? Ponavljam , najbolje je pridrzavati se saveta svog doktora . To bi bila moja podrska , ako je taj savet u rangu podrske . Нисам ни мислио на тебе. Мислим на читаву ситуацију а и такав став напада провејава на многим темама. Свака реч има реп, па ћемо се сада ухватити за нешто и истрајавати у томе и ако неко није то мислио. Дакле, није проблем у томе што си рекао, истину си рекао, али мислим да није довољно. да је довољан само лекар онда у оваквим проблемима Црква нема шта да тражи, па макар да да и наду и утеху. Ја мислим да Драгани много значи ово што пишемо (мислим не овако него када се окренемо њој и њеном проблему и тражењу лепих и топлих речи за њу). Зато да више не причемо о нама већ о њој. Наравно, ако желите и имате шта да кажете (не мислим да тебе већ на све) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 11:40, bora рече Opravdanje da se problem moze resiti poverenjem u nepoznatog sagovornika Niko Dragani neće riješiti taj problem, niti je to ona tražila! Niti ko na forumu može da riješi njen problem! Ali će je saslušati! Dati podršku! Utješiti je! Pomoliti se za nju! Pa će Dragana pogledati svoj problem iz neke druge perspektive! Pa sve ono što joj se do juče činilo strašno i prestrašno, danas neće imati toliku težinu! Dragana, svaka ti čast za hrabrost! Ja je nemam da bih tako javno progovorila o svojim problemima! Možda jednog dana, ali za sada ne! Imam njih par sa foruma koje ne poznajem uopšte, ali u koje imam beskrajno povjerenje i kojima sam rekla par stvari koje me "muče"! Za mene ovaj forum s pavom nosi ime "Žive riječi utjehe", jer meni je utjehu dao! Hvala vam beskrajno! Драшко, Ignjatije, JESSY and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 О томе говорим, хвала Богу на нормалности... мирођија, Arsenija and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 10:13, Dragana Milosevic рече @, Juce si mi poslala poruku u kojoj kazes da o. Ivan trazi slavu kroz ovu temu pa si ga smarala meni savetujes bracno savetovalistee ovako stoje stvari : 1. da sam licno pokrenula temu sigurno bi imali vise podataka ali nisam htela da vas sablaznim 2. nije problem odnos otac- majka vec moja reakcija, nemam nameru da panjkam roditelje 3. cilj teme jeste kako da oguglam na njegovo ponasanje prema meni, da cirkulisem normalmo ko i do sada 4. znaci treba da nastavim vrlo uspesan oporavak na zdrav nacin 5. bas me briga sto znate da se radi o meni bacite kamen na mene slobodno Јеси ли сигурна да то желиш? Огуглати на нечије понашање се може само тако да та особа престане да ти значи нешто у животу. Мени лично пада на памет да ти спакујемо по пар књига, али никако озбиљне и кме књиге, већ веселе и са бајковитим крајем. Па да ти одмориш и да се насмејеш. Јасно ми је да не можемо много помоћи око твог оздрављења на неки конкретан начин али позитивно расположење је један од битних фактора за здравље. Ето, ја то тако видим. Драгана Милошевић and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 13:43, R.Žiskar рече Јасно ми је да не можемо много помоћи око твог оздрављења на неки конкретан начин али позитивно расположење је један од битних фактора за здравље. Колико видим то наша Драгана и тражи. Зато са Драгану једна лепа песмица: Драгана Милошевић and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фоловер Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Драгана, не очајавај. Увек када ти је тешко, сети се да Бог ником не даје више од онога што може да понесе. Ми ћемо се молити за тебе. :smile: Нисам имао слична искуства и не могу да ти дам неки савет, али чини оно што си и до сада чинила. Веруј у Бога, Он зна зашто ти се то дешава, Он зна шта је твом оцу на срцу. Andre Williams, Биљана, Олимп and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 14:59, Иван Цветковић рече Колико видим то наша Драгана и тражи. Зато са Драгану једна лепа песмица: .hvala. greengrin greengrin greengrin greengrin 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Niste citali pazljivo pismo rekla sam da se lecim kod poznate dokorke idem redovno na kontrole. Ali lekovi kao i kod svih tako i kod mene samo pomocni stap . Znaci lek ne resava problem vec to zavisi od volje, truda, rada ! Gordana . and sqny је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 мислим да ће ти пуно лепих речи и савета овде написаних стварно помоћи...не бих хтела да понављам већ написано, већ бих додала да само сазнање да ниси једина којој се баш то дешава, да има много таквих ситуација свуда око нас, пружа неку врсту утехе, охрабрења...то ти говорим из сопственог искуства....ја имам далеко тежи , `ајде да кажем ''проблем'', али кад видим да се то дешава свакодневно и другима а не само мени, другачије је...ја кажем себи: у реду, много боли, али ниси ти једина ,не буди себична, погледај око себе, и други пате...и кажем себи: моли се, ћути и трпи, носи свој крст...није Господ желео тебе да казни, ниси ти ништа крива...Господ те воли... Gordana ., Николa, Олимп and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Ovu pesmu dobro poslusajte oslikava dve vrste braka jaret = obicaj Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука