Драган άσημος :) Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Зашто је Бојан, данас у 28. години, несретним случајем, отишао из овога свијета зна само Господ Бог и ако Он хоће коме открити? ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Srecko Urosevic, Олимп, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Зашто је Бојан, данас у 28. години, несретним случајем, отишао из овога свијета зна само Господ Бог и ако Он хоће коме открити? док смо у овом свету то нећемо сазнати...али једног дана , кад се сретнемо код Господа , све ће нам бити јасно...не постоји ни једно једино објашњење које може да нас увери у неопходност одласка младих људи...наша логика то не дозвољава...без обзира на све , ми желимо да су они ту поред нас...једино нам преостаје да великим трудом стекнемо велику веру у Господа и прихватимо чињеницу да Он зна шта је најбоље за свакога од нас...тада ћемо добити велику утеху и помоћ од Њега... Пг, keka, Жедни and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Септембар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Неки људи кажу несретан случај, што значи да се све десило случајно. Неки људи кажу судбина, што значи да другачије није могло бити јер је тако одређено, тако записано и морало је да се деси. Неки људи кажу ништа се не дешава случајно, све има свој разлог, зашто се дешава, па тако и неочекивана и изненадна дешавања која те погоде као гром из ведра неба. Момак са својих 28. година, завршио факултет, оженио се, нашао посао, ујутро са родитељима у разговору, износећи своје планове за предстојећи период свога живота, а поподне сви у шоку. Зар је могуће да више није са нама, да више нећемо чути његов глас...људи не могу да вјерују да им се то дешава, да се то десило, да их је задесила несрећа, страдао је син, муж, брат, пријатељ, комшија, раднии колега...и неизбјежно питање које разара, које уноси немир, које раздражује...ЗАШТО...питање које не да човјеку да се помири са оним што се десило, да то прихвати...Питањ које продубљује тугу, које изазива јаук, крик из дубине...Господе зар је твоја одлука да нам га узмеш, кад на овом свијету има више оних који не заслужују да живе, ропће немоћан човјек, немоћан да прихвати стварност...скрхани од бола, од жеље да се није десило оно што јесте, од немоћи да измјене стање. Прво што ми је речено у лице , у гњеву и мржњи, у болу и јауку, вриштећим гласом, гдје тај Бог, да није можда на годишњем. Читајући "Символи и сигнали" од нашег св. Николаја, схватио сам да дешавања могу да послуже као сигнали. Питам се какав им је то сигнал Бог послао? JESSY, ivana lukic and Перса је реаговао/ла на ово 3 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Септембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2012 Стално се сви сусрећемо са догађајима које не разумемо. Одговори долазе временом, под условом да смо прихватили и кренули даље да живимо. Ако останемо завезани за тугу, питање, чекање одговора... никад га не добијемо а живот прође, једноставно исцури... keka, JESSY, Пг and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2012 Неки људи кажу несретан случај, што значи да се све десило случајно. Неки људи кажу судбина, што значи да другачије није могло бити јер је тако одређено, тако записано и морало је да се деси. Неки људи кажу ништа се не дешава случајно, све има свој разлог, зашто се дешава, па тако и неочекивана и изненадна дешавања која те погоде као гром из ведра неба. Момак са својих 28. година, завршио факултет, оженио се, нашао посао, ујутро са родитељима у разговору, износећи своје планове за предстојећи период свога живота, а поподне сви у шоку. Зар је могуће да више није са нама, да више нећемо чути његов глас...људи не могу да вјерују да им се то дешава, да се то десило, да их је задесила несрећа, страдао је син, муж, брат, пријатељ, комшија, раднии колега...и неизбјежно питање које разара, које уноси немир, које раздражује...ЗАШТО...питање које не да човјеку да се помири са оним што се десило, да то прихвати...Питањ које продубљује тугу, које изазива јаук, крик из дубине...Господе зар је твоја одлука да нам га узмеш, кад на овом свијету има више оних који не заслужују да живе, ропће немоћан човјек, немоћан да прихвати стварност...скрхани од бола, од жеље да се није десило оно што јесте, од немоћи да измјене стање. Прво што ми је речено у лице , у гњеву и мржњи, у болу и јауку, вриштећим гласом, гдје тај Бог, да није можда на годишњем. Читајући "Символи и сигнали" од нашег св. Николаја, схватио сам да дешавања могу да послуже као сигнали. Питам се какав им је то сигнал Бог послао? да, Драгане, потпуно исто размишљам као и ти....наравно, лако је онима којима се то није догодило да причају...не кажем да они нису у праву, али...увек постоји то ''али''...увек постоји контра аргумент за свако од тих објашњења... страшно много младих људи одлази сваког дана...огромна је то бол и туга... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2012 Не познајем момка али нека му је вечна слава .Бог нек укрепи све који су га познавали и волели. Знам какав је осећај, тешко је , сети се само да су пред Богом сви живи, ако то може да те утеши. Олимп, Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Септембар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2012 Неки људи кажу несретан случај, што значи да се све десило случајно. Неки људи кажу судбина, што значи да другачије није могло бити јер је тако одређено, тако записано и морало је да се деси. Неки људи кажу ништа се не дешава случајно, све има свој разлог, зашто се дешава, па тако и неочекивана и изненадна дешавања која те погоде као гром из ведра неба. Момак са својих 28. година, завршио факултет, оженио се, нашао посао, ујутро са родитељима у разговору, износећи своје планове за предстојећи период свога живота, а поподне сви у шоку. Зар је могуће да више није са нама, да више нећемо чути његов глас...људи не могу да вјерују да им се то дешава, да се то десило, да их је задесила несрећа, страдао је син, муж, брат, пријатељ, комшија, раднии колега...и неизбјежно питање које разара, које уноси немир, које раздражује...ЗАШТО...питање које не да човјеку да се помири са оним што се десило, да то прихвати...Питањ које продубљује тугу, које изазива јаук, крик из дубине...Господе зар је твоја одлука да нам га узмеш, кад на овом свијету има више оних који не заслужују да живе, ропће немоћан човјек, немоћан да прихвати стварност...скрхани од бола, од жеље да се није десило оно што јесте, од немоћи да измјене стање. Прво што ми је речено у лице , у гњеву и мржњи, у болу и јауку, вриштећим гласом, гдје тај Бог, да није можда на годишњем. Читајући "Символи и сигнали" од нашег св. Николаја, схватио сам да дешавања могу да послуже као сигнали. Питам се какав им је то сигнал Бог послао? Ово што сам написао о животу Бојана, уопштено је и и гледано из спољашње перспективе. Господ је знао и зна мисли и намјере Бојанове, а и сваког од оних који живе у његовој близини. Господ види унапријед. Вјерујем да је Бог овом несрећом избавио Бојана и његове ближње од неке веће несреће, а знам да колико год ова несрећа страшна била, још страшнија може да се деси. Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Септембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2012 Pre osam godina moja drugarica je umrla u snu. Nikakva bolest, ništa, jednostavno je umrla. Često je se setim i nikad ne uspem da ne zaplačem. Majku joj srećem retko, priča o njoj kao da je živa. Tuga na njenom licu nikad neće nestati. Nema odgovora, jednostavno loše stvari se dešavaju i nama i ljudima koje volimo. Ostaje nada da ćemo jednom opet svi biti srećni zajedno. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Септембар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 http://www.svetosavlje.org/biblioteka/DuhovnoUzdizanje/Sudovi.htm ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Септембар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 -Вјероватно сте имали прилику да чујете, како послије нечије смрти људи (најближи сродници упокојеног) почну да причају и тумаче неке догађаје и ријечи из живота упокојеног као ситуације кроз које је наговјештена смрт те особе, а све те моменте нису примјећивали прије смрти те особе, него се све то повезује тек након смрти. И то на неки начин, дјеломично буде утјеха тим људима, јер закључак који доносе на крају је, било му/јој је суђено. Па тако се придаје значај разним птицама као гласницима смрти- совама, голубовима, гаврановима. Не знам колико то има смисла и да ли треба томе придавати значаја? YOKA је реаговао/ла на ово 1 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 -Вјероватно сте имали прилику да чујете, како послије нечије смрти људи (најближи сродници упокојеног) почну да причају и тумаче неке догађаје и ријечи из живота упокојеног као ситуације кроз које је наговјештена смрт те особе, а све те моменте нису примјећивали прије смрти те особе, него се све то повезује тек након смрти. И то на неки начин, дјеломично буде утјеха тим људима, јер закључак који доносе на крају је, било му/јој је суђено. Па тако се придаје значај разним птицама као гласницима смрти- совама, голубовима, гаврановима. Не знам колико то има смисла и да ли треба томе придавати значаја? не зна човек шта ту да каже...има неке истине у томе шта си написао да се дешава после нечије смрти...знамо да ништа није случајно...и неке ствари се понављају, тј.дешавају се многим људима...али, у сваком случају, не треба се тиме пуно бавити...у смислу, да то ништа не мења...тако је , како је... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Данас сам жарко желио да посјетим сајам књига и испунио сам себи жељу...Помислим, да имам оволику жељу за Царством Божијим... Srdjan Kotur and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Септембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Можете ли себе да замислите да имате 10-оро дјеце и да сте половином или већим дјелом овисни о соц. помоћи и милостињи? Већина људи које познајем мишљења је да су такви родитељи неодговорни и да немају права да праве сиротињу. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Октобар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 Зашто је Бојан, данас у 28. години, несретним случајем, отишао из овога свијета зна само Господ Бог и ако Он хоће коме открити? Сутра се обиљежава 40 дана од Бојанове смрти. Гледам данас фотографије из јула ове године, Бојан и његова жена,...заиста немамо времена да одлажемо покајање. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука