Драган άσημος :) Написано Октобар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 Да ли сте икада доживјели (били свјесни) испуњење ваше молитве? Иван Дабижљевић, Јадранка-Дервента, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 Да ли сте икада доживјели (били свјесни) испуњење ваше молитве? jesam brate... i uvek sam bio oduševljen u tim trenucima kako Bog koji je večan brine i o mrvici kao što sam ja... i onda mi bude lepo Драшко, Драган άσημος :), Драгана Милошевић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 verujem da je tada i Bogu lepo i mislim da je to i odgovor na tvoj prvi post... verujem da je sa razlogom tako bilo... ne znam ali verujem Јадранка-Дервента and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 Да ли сте икада доживјели (били свјесни) испуњење ваше молитве? Да! Неколико пута,послије се човјек осјети испуњен радошћу и неким осјећајем који не могу описати. Пг and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Октобар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Бити непослушан-не извршити оно што неко очекује да урадиш онако како ти је рекао. Доживјети нечију непослушност-болно (увредљиво), понижавајуће, осјећаш се изневјереним, небитним за ту особу, омаловажавајуће... Боже, нека си ми дао да спознам како је кад те неко не послуша, јер много пута нисам послушао, а требао сам. Да је бар крај непослушности, али није. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Октобар 26, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Nisi ti neprimetan, druže... Калеидоскоп and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Октобар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Nisi ti neprimetan, druže... ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Новембар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Данас у предузеће радна колегица прича ми како су затражили помоћ, за болесну рођаку, од једног човјека који скупља траве и који је "видовит". Каже, рекао је да она није болесна већ да јој је то направила жена из породице. Каже та жена ће вас прва звати кући да пита како је болесница (пошто је изашла из болнице на викенд послије прве хемотерапије) и зваће остале сроднике да се распитује за њено здравље. И дешава се да прва зове жена која се и код осталих како су сазнали распитивала за њено здравље. Питао тог травара-видовњака колико му је дужан, а овај му рекао ништа. Он извади 20 КМ и пружи му, а овај њему каже, не бих ти узео те паре да не знам да ћеш те исте паре данас добити, биће ти намирено. Човјек долази кући и родица која се враћа у иностранство чим га је видјела вади из новчаника 20 КМ и даје му и каже, остало ми не знам шта да радим с њима ево их теби. Болесници је направио неку воду са комадом дрвета у њој и рекао јој да ће само јести, ићи у WC и спавати, јер је исцрпљена и треба јој опоравак и тако се и дешава са њом. Нисам ништа рекао на њену причу, али прво што ми је пало на памет је следеће: 16 А догоди се кад иђасмо на молитву да нас срете једна робиња која имаше дух погађачки и врачајући доношаше велики добитак својијем господарима. 17 Ова пође за Павлом и за нама, и викаше говорећи: ови су људи слуге Бога највишега, који јављају нама пут спасенија. 18 И овако чињаше много дана. А кад се Павлу досади, окрену се и рече духу: заповиједам ти именом Исуса Христа, изиђи из ње. И изиђе у тај час. 19 А кад видјеше њезини господари да изиђе над њихова добитка, узеше Павла и Силу и одвукоше их на пазар ка кнезовима. Вјероватно сте и ви чули како наши људи кажу, има људи који нешто знају, има ту нешто, видно збуњени и у недоумици. Andre Williams and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Новембар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2012 Јој Адаме, Адаме шта'с то учинио, па се морам да трудим да'б у Царству био. То сад љеност из мене проговара гласно, немам воље да'с трудим јел'т Адаме јасно. Andre Williams and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2012 Да ли сте икада доживјели (били свјесни) испуњење ваше молитве? Наравно Хвала Богу Понекад изненађен брзином услишења, понекад задивљен Његовим промислом А најлепше ми се чини када заборавим већ да сам се молио или помало одустанем а оно............ПАФ JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Новембар 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Е људи, јел'де да када би ми људи творили вољу Божју у сваком тренутку свога постојања, да би ми онда од земље начинили Небо...нека буде воља Твоја на земљи као што је на небу...? Andre Williams and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Децембар 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Takvi se ljudi nisu očistili, a molitva im nije izvirala iz čistog srca. Budući bez snage i volje da izvojuju pobedu do kraja, oni se pokoravaju telesnim strastima. Takvi nisu ni hladni, ni vrući, već bljutavi, mlakonje. Znao sam da su neki naši preci videli Gospoda i njegove svetitelje, i druge bestelesne sile. Nisam hteo, nisam mogao, da budem jedan od onih koji samo prepričavaju tuđu slavu i doživljaje; hteo sam u te priče lično da se uverim. монах Калист Agaton Vuzman and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Децембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Нашем нераду и забораву доприносе и демони; они сусвуда насељени: обитавају на земљи, у ваздуху, у поднебесју и у паклу, и прате сваког човека, како би га одвратили и скренули са истинитог пута.Због нашег заборава Бога, демони нам бивају блиски, као ваздух, који нас окружује; они се дотичу нашег тела, чак и мисли по попуштању Божијем; али вером у крсну силу Христову и знамењем крста, можемо да угасимо све стреле лукавога. http://www.pravoslavni-odgovor.com/Crkva_Hristova/carski_put/carski_put.htm Драгана Милошевић and pink panter је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Децембар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Много је болести, патње и туге око нас. antics, Srdjan Kotur, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Децембар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Господ се брижљиво и трпељиво, необично деликатно труди да утиче на нас, настоји да нам покаже куда да идемо: Гле, изнесох данас пре тебе живот и добро, зло и смрт...благослов и проклетство; зато изабери живот, да будеш жив ти и сјеме твоје, љубећи Господа Бога својега, слушајући глас Његов и држећи се Њега, јер је Он живот твој и дужина дана твојих (5. Мојс.30; 15, 19-10). Услед своје непокајаности и грубости, ми једноставно не слушамо овај призив Господњи. Због свог маловјерја, нисмо у стању да Му се у потпуности повјеримо, због своје малодушности страхујемо да Му препустимо своју душу. Грјех изопачује цјелокупно устројство живота, и ми се у својим расуђивањима ослањамо на сопствено животно искуство, изопачено грјехом. Из књиге „Дјечија исповјест“ пише јереј Александар Иљашенко ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука