Jump to content

Дневник непримјетног форумаша :)

Препоручена порука

...Док год, људима око себе, не свједочимо Оца као што га је свједочио Син, осуда је на нама. Кад будемо објављивали Оца људима као што га је објављивао Син, осуда је на онима који су слијепи код очију и глуви код ушију и чија су срца отврдла...

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

"о роде невјерни и покварени! докле ћу бити с вама и трпљети вас?"....има ли међу нама оних на које се ове ријечи не би односиле, да је ево сад Христос сишао са Горе Преображења...?

Подели на овим сајтовима

О Богу знам само оно што сам прочитао...теоретика, сува празноћа. Нисам Га још увијек упознао, још ми се није открио, крије се од мене...замислите, Јуда уз Христа и остаје му скривено ко је Христос.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

У томе што Бог допушта дјеловање зла у свијету, у многоразличитим облицима, и прихватање (наметање) зла као нормалности, види се наша одговорност због сарадње са злом, наше саглашавање да зло дјелује кроз нас и препуштање, неучествовање Бога који нас воли и даје слободу у сваком тренутку и свакој мисли, жељи, хтјењу и поступку. Дјете моје, хтјео си и дато ти је, познао си добро и зло, оно за шта се одлучи сваки од вас, тако ће вам бити, а Мене имате за сарадника онда када ми допустите да утичем на ваше животе.

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Gospode daj mi snage da ne odustanem od Tebe, da Ti ne okrenem leđa, radi ropske vezanosti za prolazne slasti, radi sopstvene udobnosti i komfora. Pomozi mrtvom da oživi Tvojom životnošću, da Te osjetim kao živog. Izbavi dušu moju od ove odvratne mrtvosti, od tupe neosjetljivosti Tebe! Izbavi me od ropstva, da zavolim više Tvoju slobodu od robovanja prolaznom!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...