Ljubičasta Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Ja najvise volim svijetlo roze bozure. Prelijepo mirisu i prelijepo izgledaju.Kad se budem udavala bidermajer ce biti od bozura. I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 tako cisto i nezno..... nana је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Ljubičasta је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 nana је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 у кихињи .... у једној соби.... у другој.... DYNABLASTER and @Mimica је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Lepotica planinska Meksiko Cornus florida subspecies urbaniana. nana је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Puya berteroniana. Raste u planinama Čilea. Može narasti do visine od 6 m i u širinu od 3 m. nana је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 Posmatrajući floru čovek biva ganut lepotoma a njegovo srce narasta, u divljenju i slavljenju Tvorca te prekrasne lepote. Suva planina Pančićeva kandilka(Aquilegia pancicii Degen) Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 16, 2017 Пријави Подели Написано Јун 16, 2017 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/f8/0b/d9/f80bd927e321ca0a5d373f6a88fd6ec3.jpg Desiderius Erasmus, Рапсоди, AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 17, 2017 Пријави Подели Написано Јун 17, 2017 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/29/e0/48/29e048fdb042d4260f8541bca35c1666.jpg АлександраВ, Lady Godiva, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 17, 2017 Пријави Подели Написано Јун 17, 2017 виноградар, Lady Godiva, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 17, 2017 Пријави Подели Написано Јун 17, 2017 АлександраВ, виноградар, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 17, 2017 Пријави Подели Написано Јун 17, 2017 АлександраВ and виноградар је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 17, 2017 Пријави Подели Написано Јун 17, 2017 AnaLaz, Sanja Т., АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 17, 2017 Пријави Подели Написано Јун 17, 2017 Моја фотка. Планинско цвеће које не мирише, а мирише... АлександраВ, Lady Godiva, виноградар and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука