Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Први пут чујем за реч Булке, Ја то зовем макови, лепо пољско цвеће. Како се на српском језику правилно зову, булке или макови? Булке, такође мени веома драге,...које ме свагда подсећају на мога мужа, јер цветају у периоду када смо ми започели брак извор Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Počela sam da preterujem,po lošem starom običaju,evo još malo cveća... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 извор Arsenija, Хелена Вујовић and Silence је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Silence је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 извор Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Први пут чујем за реч Булке, Ја то зовем макови, лепо пољско цвеће. Како се на српском језику правилно зову, булке или макови? извор Ја их зовем булке, бар су ме тако научили, не знам како је правилно Тања1, Arsenija and Silence је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Silence and Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Ја их зовем булке, бар су ме тако научили, не знам како је правилно .smesko. Аха, булке значи мај тако пише овде: http://www.panoramio.com/photo/72812161 Нашла сам и на википедији о булкама Хелена Вујовић, Arsenija and Silence је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Silence је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 А цветови посебно убијају... :laugh: Срђан Ранђеловић and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Ovo je jedini cvet koji mene voli nana, Тања1 and Silence је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Evo,ovaj cvet,to sam ja. 4chsmu1 Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука