Jump to content

Цвијеће - украс творевине Божије

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja najvise volim svijetlo roze bozure. :) Prelijepo mirisu i prelijepo izgledaju.Kad se budem udavala bidermajer ce biti od bozura. :)

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

djurdj.jpg

tako cisto i nezno.....

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

cve%C4%87e.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

zp%20cvece.jpg

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

у кихињи    ....2.jpg

kentiapalm.jpg

у једној соби....s2010080701.jpg

у другој....       IMG_9796.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

turquoise_puya_berteroniana_6430.jpg

Puya berteroniana. Raste u planinama Čilea. Može narasti do visine od  6 m i u širinu od 3 m.

• Волим 1

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

Posmatrajući floru čovek biva ganut lepotoma a njegovo srce narasta,

u divljenju i slavljenju Tvorca te prekrasne lepote.

Suva planina

Pančićeva kandilka
(Aquilegia pancicii Degen)

762px-Fleur_P1180587.jpg

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

roze cece .jpg

Моја фотка. Планинско цвеће које не мирише, а мирише...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...