Џуманџи Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Чим некога нервирају, значи да нешто није у реду. ...са оним кога нервирају. Smatram da nema nikakve veze sa nerviranjem. Ovaj sajt je molio za novcanu pomoc da bi opstao, dok neko moze da se prijavi na mnoge forume i da se reklamira (i to ne zadugo, drugi forumi imaju mnogo stroziju politiku). I to prosto, naprosto nije fer. Ako neko pomene Djolovica i njegovo "Upodobljavanje" koje je ponekad postavljao kao status, neka poseti njegov profil i vidi poruke i teme kojima je doprineo Poukama mnogo vise od nas saljivdzija. Данче*, Дијана., Дидим and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 ...са оним кога нервирају. Пази, тотално ми је труло да о овоме посебно коментаришем јер сам и сам нов и можда није ни требало да се јавим. Шта ја знам ко зашто шта ради, није моје да о томе судим... и без проблема окренем главу од ствари које не желим да видим и гледам оно што ми прија. Да сам ја мод/админ позвао бих на уздржање од неких опција у почетку. Ово је као да кафић даје бесплатан кикирики, али не прецизирају да је то уз поручено пиће и да га узимаш помало. Кад дођу редовни гости па узму кикирики а ништа не поруче, још и океј, нећеш због тога пропасти. Ал дође неко кога сви први пут виде и само долази да крка кикирики... брате, није да баш никога не нервира. И сад редовни гости крену да се расправљају међу собом и са конобаром да ли таквога уопште треба да опомиње или не. То је моје мишљење и морао сам да кажем, а ви праштајте ако сам шта лоше казао. Дијана., RYLAH, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 @Miroslave, samo pogledaj koliko je "aminovanih" post-ova u kojima se pominje to nerviranje. Neko ne bi da napise sta ima, ali time pokusava da ukaze da je problem u "forumasima koje nesto nervira". Uostalom, svakako sam htela isto to da napisem citirajuci Didima, tvoj sam post dodala da bih ukazala da nema potrebe nastavljati "lanac". Дидим је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 I jos ovo da razjasnim (da ne ispadne da ne podrzavam bilo ciji trud i da se sve vrti oko para): Ovaj sajt je molio za novcanu pomoc da bi opstao Nije vazno to sto je Poukama potrebna novcana pomoc, jer besplatna reklama (u mojim ocima) ne bi bila problem, samo da je postupljeno bolje. Podrzavali bi se.Da je makar otvorila temu u delu "Knjizevnost"/"ZRU dnevnik" i, kao ravnopravan clan foruma postavila neki deo teksta sa bloga i pitala "Ljudi, sta mislite, imate li sugestije, predloge, kritike, izdvojte vremena..." onda bi i bilo Ok da linkuje blog kad god zeli (opet kazem, moje misljenje). Ako vec nije sama zatrazila misljenje o svom pisanju, a ono je bilo za ocekivati da neko nesto nekad i prokomentarise. Uz sve pomenuto, (ostro) reaguje tek na Ivanovu (neprimerenu) opasku, a do jutros je imala 1 jedini napisani post. E, to je ono sto nije fer, to je ono sto nije u redu. Tako ne bi postupao neko ko zeli da bude clan ovog foruma i zato nije ni Ok da se, vala, promovise. Иван Ивковић, Данче*, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Џуманџи зашто ти још ниси модератор на Поукама? Дијана., Данче*, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Nepodobna, druze, tu sam 24/7 nekih mesec dana, pa nestanem na 3 meseca. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Nepodobna, druze, tu sam 24/7 nekih mesec dana, pa nestanem na 3 meseca. Сезонац? Џуманџи, Човек Жоја and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Ајде сад лепо да јој честитате рођендан, па сутра наставите са причом око блога и статуса Човек Жоја, Плутон and nikolay је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 28, 2015 Пријави Подели Написано Јул 28, 2015 Nije lako moderator biti. Verujem da svaki od njih stvarno pokušava da svoju dužnost obavi maksimalno korektno. Nekad se tu donesu i odluke koje ljudi sa strane vide kao loše ali to je normalno. Sve u svemu, podrška za ljude koji upravljaju tim delom foruma. Дијана., Драшко, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 28, 2015 Пријави Подели Написано Јул 28, 2015 @@JESSY, Овим путем желим и јавно да се извинем Џеси. Није ми била намјера да је на било који начин повриједим (како не њу, тако не ни било кога другог). Драшко, Kaludjerovic Sreten, RYLAH and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 28, 2015 Пријави Подели Написано Јул 28, 2015 Peace brothers&sisters&.... Ice cream ready & Dynasty in 3,2,1.....GO!!!! Драгана Милошевић and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 22, 2015 Пријави Подели Написано Август 22, 2015 Много смо се у задње време ухватили за емигранте . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 22, 2015 Пријави Подели Написано Август 22, 2015 Много смо се у задње време ухватили за емигранте . Па кад је проблем актуелан, на светском нивоу а и нас прилично дотиче. Јесте да ми овде ништа не можемо урадити, али мора се причати о томе. Може и о птицама и цвећу, али ово је ипак некако актуелније. Караконџула, Плутон and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 23, 2015 Пријави Подели Написано Август 23, 2015 Може и о птицама и цвећуpa to bi bilo super treba nam lepih tema da razvedrimo duše JESSY and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Август 27, 2015 Пријави Подели Написано Август 27, 2015 Ко премешта поруке оволико!? Нека нађе неки други хоби јер ово не мож' да се испрати више. На једној теми напишем нешто, одговор читам на другој, а мој следећи одговор заврши на некој трећој и тако у круг. Ајд' за своје поруке, нађем их лако на профилу, ал' туђе писање је немогуће испратити. Ако има више тема са сличним садржајем то не значи да треба порука по порука да се прераспоређује према специфичности сваке теме. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука