Драшко Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Ако је форум мисионарски то значи да ипак треба да се православни хришћани представе као нормални људи и чланови овог друштва и државе, сигурно се нећемо представљати као неки умотани, што само гледају у земљу , причају побожне приче и сваког ословљавају са брате или сестро. Неприродно је за Хришћанина, као биће које није површно, да се учаури у просечан менталитет овога друштва, па као две бивше чланице партије које су сада црквене, када се нађу на кафи само моралишу, потајно се такмиче која је у томе боља, јелте, најважније је шта ће свет да каже и што боље да се ожениммо , удамо, а сви знамо шта се крије испод жита.Велика већина старе гарде је из истог разлога ишла у партију, касније у цркву, просто људи прате моду и трендове. Исто се десило након Миланског едикта. Такво размишљање и деловање је нешто што на овом сајту не сме да постоји. Знате, када би неки пустињаци имали интернет и комп, они вероватно не би причали о спорту, филму, позоришту, сексу , дневној политици и сл, али ми нисмо пустињаци, живио у овом свету и причамо о сваком аспекту живота који нас дотиче. Свакако да као живи људи и људи који раде па греше, понекад претерамо , некада нешто запоставимо , али све је то нормално. Обзиром какво нам је стање у Цркви и држави, стање на сајту је изван сваког очекивања. Што се тиче пуцања сајта и ауторитета који су поменути, сајт је и без њих растао и напредовао и ако су неки други износили слична мишљења о скором пуцању, ипак су пукли неки други сајтови, да није било тако ауторитети не би ни дошли на овај сајт, нити би сајт постао део мисионарског одељења СПЦ. Потпис Милан Ракић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Ако је форум мисионарски то значи да ипак треба да се православни хришћани представе као нормални људи и чланови овог друштва и државе, сигурно се нећемо представљати као неки умотани, што само гледају у земљу , причају побожне приче и сваког ословљавају са брате или сестро. Неприродно је за Хришћанина, као биће које није површно, да се учаури у просечан менталитет овога друштва, па као две бивше чланице партије које су сада црквене, када се нађу на кафи само моралишу, потајно се такмиче која је у томе боља, јелте, најважније је шта ће свет да каже и што боље да се ожениммо , удамо, а сви знамо шта се крије испод жита.Велика већина старе гарде је из истог разлога ишла у партију, касније у цркву, просто људи прате моду и трендове. Исто се десило након Миланског едикта. Такво размишљање и деловање је нешто што на овом сајту не сме да постоји. Знате, када би неки пустињаци имали интернет и комп, они вероватно не би причали о спорту, филму, позоришту, сексу , дневној политици и сл, али ми нисмо пустињаци, живио у овом свету и причамо о сваком аспекту живота који нас дотиче. Свакако да као живи људи и људи који раде па греше, понекад претерамо , некада нешто запоставимо , али све је то нормално. Обзиром какво нам је стање у Цркви и држави, стање на сајту је изван сваког очекивања. Што се тиче пуцања сајта и ауторитета који су поменути, сајт је и без њих растао и напредовао и ако су неки други износили слична мишљења о скором пуцању, ипак су пукли неки други сајтови, да није било тако ауторитети не би ни дошли на овај сајт, нити би сајт постао део мисионарског одељења СПЦ. Одлично, савршено, сјајно. Први сам за то, па први сам за то, па и до сад сам тако наступао, било ме је на најразличитијим темама, о најобичнијим стварима, први сам за зезање и забаву. Па зато сами реаговао. Али, ако је све то тако онда чему ово са теме о Цеци: i tako..... dragi nasi, posetite i druge teme na nasem forumu....doprinesite svojim pisanjem.....a ima ih veoma mnogo..... Чему то улетање клизећег? Због личне аверзије? Не разумем, стварно не разумем? Па Р2Д2 је поставио тему, па и о Секи је било већања (како сам читао) па је одлучено да се проговори о томе на форуму. Онда ја на то реагујем са, А што, јел срамота на православном форуму писати о Цеци Ражнатовић, квари имиџ, о чему се ради не разумем. Онолике афере и расколи у Цркви, толико се на форуму писало о томе, плус они ријалити програми толико се распредало, скоро па ко да је таблоид у питању, сад је одједном проблем кад се пише о Цеци и што тема има 14-15 страна, и то само зато што је дала неке паре да се сачува намастир па то неко снимио и пустио пучанству. Па баш о томе и треба да се пише, да се развеју више те илузије шатро елитне и високе духовности и да изађемо више из тих романтичарских калупа и лелујања. И добијем одговор, @MiroslavJ, znas sta brate, svaka reklama se placa....ne moze dzabe ni kod babe.... a inace ovaj forum pre svega treba da bude dusekoristan za sve nas....ovakve teme ne treba da budu glavne ....vec ima dosta farme, velikog brata i parova.... potrudimo se da ova nasa pravoslavna oaza bude sto kvalitetnija...od nas zavisi.... И онда после 5 минута Џеси отвори тему која се суштински ни у чему не разликује о наведеног, тј. једнако је таблоидна и профана. И ја на то реагујем, изокрећем причу, изврћем логику иронијом да бих јој указао на грешку. Значи ако смо обични људи и желимо то да покажемо, а за то сам први, онда немојте улетати клизећи са причом о душекорисним темама само зато што се ради о Цеци а онда скоро истовремено отварати исто тако профану причу о мушко-женским односима у маниру Блиц жене. Немам ништа против, ал уједначите критеријум. И ја сам свакако последњи који форуму жели било шта лоше, а најмање да се не дај Боже угаси и да пукне. Форум одржава...знамо Ко. И да ми се не свиђа не бих џоџио на њему, сјајних људи овде има, фантастичних. Али водите рачуна, јер се стварно (значи без ироније) може десити да неко попут Цеце, Јеце, или као што је већ био случај са Секом, пружи динар кад загусти да би форум физички опстао. Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Iskreno, posle ovoga sto si upravo napisao, stvarno deluje kao reklama. Cuj da se vodi racuna da necim ne uvredimo obicne pevaljke? Aman covece, voli ih koliko hoces, ali nemoj drugima nametati neke stvari. Mi smo izmedju ostalog i razumna bica, imamo pravo na svoje misljenje. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Iskreno, posle ovoga sto si upravo napisao, stvarno deluje kao reklama. Cuj da se vodi racuna da necim ne uvredimo obicne pevaljke? Aman covece, voli ih koliko hoces, ali nemoj drugima nametati neke stvari. Mi smo izmedju ostalog i razumna bica, imamo pravo na svoje misljenje. Не говори се ни о каквом вређању или терању да неко неког воли, већ о двоструким аршинима у третирању тема. Теби не одговара прича о Цеци, одговара ти М/Ж прича. Мени не смета ни једна ни друга. Уосталом, да не распредам рекао сам до сад мање више све што мислим, ова тема није да се нас двоје препуцавамо већ да људи изнесу критике модерацији. П.С. А ако је неко "бранио" администрацију, више пута, и поред свих мањкавости, онда је то моја маленкост. Дидим је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Daleko od toga da se prepucavamo, ne zelim to. Moje misljenje je da bi i neki verujuci rokeri pomogli kada bi imali novca. Nikada ne podilazim bogatim ljudima samo zato sto imaju novca, a da mi se inace ne svidjaju. To mi je zasmetalo u tvom prethodnom postu. Pozdrav. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Nikada ne podilazim bogatim ljudima samo zato sto imaju novca, a da mi se inace ne svidjaju Нема подилажења богаташима, нити било коме, већ има људско ХВАЛА кад ти неко помогне. Ако неко жели да ти помогне, или одбиј или прихвати. Ако прихватиш кажи му ХВАЛА,или за почетак барем немој пљувати по руци која ти је помогла и гледати га са гнушањем "јер немамо кратко памћење". Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 И онда после 5 минута Џеси отвори тему која се суштински ни у чему не разликује о наведеног, тј. једнако је таблоидна и профана. Зашто ти је М/Ж тема таблоидна и профана?Не видим да има сродности са Цецином темом. Чему толико емоција око овга свега? JESSY, Данче* and Anika је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Da, brate. Npr. ja trenutno samo za takve opustene teme i imam vremena i prijaju mi. A verovatno nisam jedina. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Da, brate. Npr. ja trenutno samo za takve opustene teme i imam vremena i prijaju mi. A verovatno nisam jedina. Мени исто пријају, а чак нису ни толико неозбиљне ни лаке, кроз шалу се много што битно провуче Данче*, JESSY and Anika је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Зашто ти је М/Ж тема таблоидна и профана? Не видим да има сродности са Цецином темом. Чему толико емоција око овга свега? Pa eto, Ceca je "kalaštura, dronfulja, pevaljka, škart sa dna kace" nemojte o njoj ima lepih tema kojima treba doprineti forumu, hajte ljudi na M/Ž temu da malo tračarimo o M/Ž odnosima, nije baš Magazin IN al da probamo, ipak je to za razliku od Cecina tema jedna dušekorisna stvar. Ironičan sam, naravno. Nema emocija, ovo iz mene govori suvi racio. Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Pa eto, Ceca je "kalaštura, dronfulja, pevaljka, škart sa dna kace" nemojte o njoj ima lepih tema kojima treba doprineti forumu, hajte ljudi na M/Ž temu da malo tračarimo o M/Ž odnosima, nije baš Magazin IN al da probamo, ipak je to za razliku od Cecina tema jedna dušekorisna stvar. Ironičan sam, naravno. Nema emocija, ovo iz mene govori suvi racio. Па добро, жена је изнела мишљење о тој теми и позвала на неке друге, сви износе своја мишљења. Које црно трачарење на МЖ теми? А та МЖ тема је суво злато и наива наспран Магазина Ин који помињеш већ 200 пута А делујеш ми жешће огорчено JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Па добро, жена је изнела мишљење о тој теми и позвала на неке друге, сви износе своја мишљења. Које црно трачарење на МЖ теми? А та МЖ тема је суво злато и наива наспран Магазина Ин који помињеш већ 200 пута А делујеш ми жешће огорчено Све у реду, ја сам погрешио, опростите. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Све у реду, ја сам погрешио, опростите. Ma није поента да се извињаваш, него да видимо о чему се ради "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Све у реду, ја сам погрешио, опростите. M. поента је, да се у темама које ти критикујеш одржава како - тако дух заједништва форума, да људи комуницирају једни са другима, да би се чуло неко предавање, прочитало нешто душекорисно или се информисало о било чему није потребан форум. Данче*, Дијана. and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Мислим да Мирослав говори о томе да ако необавезне теме служе томе да се опустимо и на њима причамо о свему животном, онда не треба да неко напада оне теме тог типа које се њему лично не свиђају, а да форсира оне које му се свиђају. Него нека свако пише на оној која му се свиђа. ОК има тема о Цеци и тема о МЖ односима. На тему о Цеци се каче баксузи које та тема нервира, па они желе да нервирају друге. А на теми о МЖ односима је јасно речено да се тако нешто неће дозволити. Још се на теми о Цеци остављају поруке типа "Престаните да пишете о овоме, читајте душекорисније теме". То су мало... двоструки стандарди, нема везе са тиме ко воли Цецу, а ко не воли. Да будем слободан, личи на клановско забављање, када утицајнија група упадне и промени музику и каже "Коме се не свиђа, нека оде, а ми се забављамо". Бар сам ја тако разумео... Мирославе, да ли сам добро сконтао? Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука