Драган_Петровић Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Па не могу да вјерујем (причање са устима пуним кокица) , опет када је најбоље пуштају рекламе (пијење коле) .... тачно хоће да се задавим овим распрнутим кукурузом... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 27, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Ne sestro! nego da ne postoje jednaki i jednakiji. (i beli medvedi zasticeni) Edit: inace dodjoh sa pokerstarsa, imam neku pauzu tamo trenutno ... (ili da se ispovedim o ... o ne,(parcijalno) kliru je to vec receno ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Сад ми баш ништа није јасно... Што се тиче статуса једне чланице који су изазвали оволико препирке, може у свој потпис да стави линк ка свом блогу и никакав проблем, али да јој једина сврха боравка на сајту буде рекламирање блога, који притом са православљем нема ни везе, није дозвољено. У потпис може да стави линк ка блогу, али не и у статусу :.mislise. Како ви можете да знате да јој је једина сврха боравка на сајту реклама? Можда је нешто и прочитала, погледала о православљу, зар то не би био успјех овог форума? На овом сајту су се рекламирали и ајвар и мед и џем, али можда они имају више везе са православљем... И шта ћемо са стотинама линкова ка сајтовима, блоговима који нису православни? Све ћу то и да схватим, али да модератори дозволе себи онакво понашање, то не могу... Није у реду било ког да понижавате, вријеђате... Нисмо сви исти... Праштајте... Nevena Milošević је реаговао/ла на ово 1 Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 У потпис може да стави линк ка блогу, али не и у статусу Не ради се о једном статусу. Сваки пут кад избаци нешто ново на блогу, избаци и овде на статусу. Ако у потпис стави линк ка свом блогу, где свако може да оде и види шта му се свиђа, никакав проблем. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Сад ми баш ништа није јасно... У потпис може да стави линк ка блогу, али не и у статусу Prosto: da je post-ovala (bila "aktivan" clan video bi se link u potpisu. I ne moras uopste da imas account da bi pregledao teme. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 И не контам шта је ових дана са бомбардовањем ових тема које служе за контакте са модераторима. Ил смо ми одједном постали много лоши (далеко гори него до пре десетак дана), или врућина узима данак у нервози. Мора брате негде гнев и незадовољство да се истоваре а интернети и форуми су душу дали за такве ствари, боље то него да се поватамо за гуше на послу са колегама ил комшијама ил нпр не дај Боже код куће са породицом и фамилијом. Некад папир све трпео, сад тастатура и интернет. Истовари се човек и миран. Једино што не знам дал смо толко глупи да не капирамо да ако у РЛ људи нису дужни да трпе наше смећез ашто би то било дозвољено виртуелно. А ви из модерације му дођете као неки виртуелни ауторитет. Ко је луд да се ака са Вучићем Драгана Милошевић, JESSY, Sanja Т. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 @@D.M.W., Увреда обрисана. Пази на речник. Што се тиче статуса једне чланице који су изазвали оволико препирке, може у свој потпис да стави линк ка свом блогу и никакав проблем, али да јој једина сврха боравка на сајту буде рекламирање блога, који притом са православљем нема ни везе, није дозвољено. И не контам шта је ових дана са бомбардовањем ових тема које служе за контакте са модераторима. Ил смо ми одједном постали много лоши (далеко гори него до пре десетак дана), или врућина узима данак у нервози. Ја бих рекао да је у питању оно супротно Рулах . Не напада се увек оно што је лоше. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Ево га опет...... Жено, ма пусти сад посао него ај вамо и понеси тог кукурза да ко људи уживамо. Сад ће тепање да почме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 27, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Мора брате негде гнев и незадовољство да се истоваре а интернети и форуми су душу дали за такве ствари... Da, da ... kao iz auta u saobracaju: svi koji voze brze od mene su neizivljeni manijaci, a oni sto voze sporije su neposobni kreteni. I onda se praznis psujuci do mile volje ... sve dok neko u zgodnoj prilici ne prikoci i pocne da otkopcava pojas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Зашто члан "Пријатељски" поставља само статусе, а не учествује у темама??? Данче*, Човек Жоја, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Зашто члан "Пријатељски" поставља само статусе, а не учествује у темама??? Данче*, Снежана, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Кад си негде нов, видиш прво како се остали понашају, па тако и ти. Колико сам ја схватио, ово је форум а не фејсбук или твитер. Ти статуси не искачу само твојим пријатељима и онима који те прате, него свима и треба тако и да буду написане иначе се претварају нежељене поруке тј. спам. Чим некога нервирају, значи да нешто није у реду. И сад је кривица тог неког што је модератор који и треба да реагује на такве ствари, а не обичан члан који ће да гунђа у себи на "надлежне" који не раде свој посао... Џуманџи, Данче*, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Ти статуси не искачу само твојим пријатељима и онима који те прате, него свима и треба тако и да буду написане иначе се претварају нежељене поруке тј. спам. Чим некога нервирају, значи да нешто није у реду Ајд ми нађи бар један статус да не нервира баш никог. Увијек ће се бар неко наћи да га нервира, да му не одговара, да га не занима тај статус. Већ сам рекао, нисмо сви исти. Неког нешто нервира, другог не. Ако мене не занима неки статус, тема, нећу то ни гледати. Neša_, feeble, Nevena Milošević and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Ево колико има статуса о киши, тренутно. Мене нервира мој задњи статус о киши GeniusAtWork and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 poceli ste da se salite. :148494ykydt2lrfk: :148494ykydt2lrfk: Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука