Jump to content

Песма дана

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

palma,dok se ovo slušao imao sam utisak da se valjam po slomljenom staklu a u stomak me udaraju motkama..osim ovoga superiška stvar...podseća me na haustor.... osamucen.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

palma,dok se ovo slušao imao sam utisak da se valjam po slomljenom staklu a u stomak me udaraju motkama..osim ovoga superiška stvar...podse?a me na haustor.... osamucen.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />

??? ????? ????????, ???????? ?? ?? ?????????:

?????? ????? ?????????? ? ????? ??? (?????? ?? ???? ?? ?? ????? ??????? ?????) ? ??????? ??? ??????? ???????? ?? ???????? ? ????? ?? ???????? ? ?????? ???? ??????? ????????. 

???? ?? ????? ????? ???? ??????? ????? ? ?????? ???? ?? ??? ???? ??????? ?? ???? ??????????. ???? ???? ???? ??? ?? ????????, ? ????? ?? ?? ?????: ???? ?? ? ?? ???????? ?? ??? ???????, ? ??? ?????? "Complicated game"...  ??? ?? ???? ??????????, ? ?? ????...  ?? ?? ????? ??? ? ???? ???????????? ???? ?? ???????. ???? ??, ??? ?? ????? ??? ?????????.

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...