Милан Меденица :) Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Massimo & Neno Belan - Zar više nema nas Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Људи видимо се... A Sad Adio - Dragan Stojnic за једно недељу дана!!!! 0102_laugh ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Људи видимо се... A Sad Adio - Dragan Stojnic за једно недељу дана!!!! stadaradim Лепо се проведи, пошаљи неку фотку. winter 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Људи видимо се... A Sad Adio - Dragan Stojnic за једно недељу дана!!!! 29dz8zk Лепо се проведи, пошаљи неку фотку. :group111: Какав црни провод aman..... мада hvala https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/1405_love.gif ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 HOR I ORKESTAR DOMA JNA - UZ MARŠALA TITA UZ MARŠALA TITA, JUNAČKOGA SINA NAS NEĆE NI PAKAO SMEST'. MI DIŽEMO ČELO, MI KROČIMO SMELO I ČVRSTO MI STISKAMO PEST. MI DIŽEMO ČELO, MI KROČIMO SMELO I ČVRSTO MI STISKAMO PEST. ROD PRASTARI SVI SMO, A GOTI MI NISMO, SLAVENSTVA SMO DREVNOGA ČEST. KO DRUKČIJE KAŽE, KLEVEĆE I LAŽE, I NAŠU ĆE OSETIT' PEST. KO DRUKČIJE KAŽE, KLEVEĆE I LAŽE, I NAŠU ĆE OSETIT' PEST. SVE PRSTE NA RUCI U JADU I MUCI PARTIZANSKA STVORILA JE SVEST. PA SAD KAD JE TREBA, DO SUNCA DO NEBA VISOKO MI DIŽEMO PEST. PA SAD KAD JE TREBA, DO SUNCA DO NEBA VISOKO MI DIŽEMO PEST. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука