Booba Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Цитат Цитат ууууууууууууууууу што је ово занимљиво dadaАха...мени се много допало. Лепо урађен спот, мало потресан (то му је и намера). Јеси видео оне порушене надгробне споменике са Богородицом, Св. Ђорђем...? Јес` да су ми омиљени бенд, па сам субјективна, али стварно расту стално и надограђују се и крајње су озбиљни.Да одговорим и за Серђа и жену му: класика које ти никада није доста! Дуго година сам мислила да "машкенада" значи маскенбал... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Цитат inače,medo mada verujem da si video ovo аха, фала klapklap dadaувек гледам екстерно од форума ове клипове и мало процуњам по коментарима и тексту испод клипа, ако га има klapklap па нисам неки претерани фан дарквуда, занимљиве и лепе су ми неке ствари које раде, а спот сам одгледао двапуит узастопце колико ми се свидео ... више сам гга схватио као кратак видео рад са музиком, него спот за песму ... 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Цитат више сам гга схватио као кратак видео рад са музиком, него спот за песму ... dadaИсто...без обзира што сам фан 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Why does he ask you, "How?" Why does he ask you, "How?" Once the Injun didn't know All the things that he know now But the Injun, he sure learn a lot And it's all from asking, "How?" Hana Mana Ganda Hana Mana Ganda We translate for you Hana means what mana means And ganda means that too When did he first say, "Ugh!" When did he first say, "Ugh!" In the Injun book it say When the first brave married squaw He gave out with a big ugh When he saw his Mother-in-Law Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 http://www.tangle.com/view_video?viewkey=e39d4b967f3be67ff60f Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Цитат http://www.tangle.com/view_video?viewkey=e39d4b967f3be67ff60f mense0198626478946378946 slavabogu klapklap klapklap Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Diana Krall performing Tom Waits' Temptation at the Montreal Jazz Festival 2004. Diana Krall - Temptation : Montreal Jazz Festival 2004 Live Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 za sve kojima je vruće Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Од овог спота мом мужа припаде мука Не смеш по оваквом дану да се играш тако са људима Енивеј, песма дана баш! Већ 4-5. пут вртим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 али мораш признати да је баш weird што је певач обучен до очију кад су сви око њега голишави клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 The Crystal Method 'Comin Back' клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 KPM - 21st Century Renaissance - Metamorphosis 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука