мирођија Написано Август 27, 2010 Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 28, 2010 Пријави Подели Написано Август 28, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Август 28, 2010 Пријави Подели Написано Август 28, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Darko Djekic - Korak Do Sna (Zvezde Granda Audicija 2010) sedamnaestogodisnji Darko Djekic iz Dervente u RS Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 sejmeni-hAUSTOR VIDEO- Paths of Glory (Kubrick, 1957) Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 КОначно нема врућине, коначно се причестих, коначно се прошетах по дану...зато је данас баш "ivre para viver!...Тј.- free to live Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bludni Sin Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 TUGA TI I JA - CRVENA JABUKA ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 TEŠKA VREMENA,PRIJATELJU MOJ - NEKI TO VOLE VRUĆE Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 TUGA TI I JA - CRVENA JABUKA Добри људи треба да се радују... Cirque Du Soleil - Alegria trailer Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука