w.a.mozart Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 1340_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif klapklap dobar odgovor klapklap 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Buena Vista Social Club - Chan Chan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Valurile Dunarii - Iosif Ivanovici "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука