Аљонка Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Nisam vise taj- Crni Biseri Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 ?? ?? ??????? ?????? ?????????? 0442_feel ???...???? ???????! 0104_cheesy ????? ???? ?? ????????????,????? ?????????? ?? ????????? ???????????... 0442_feel Stari Zvuci - Kad je deda lumpovao "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 1317_womens.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 dada dada dada "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Са Уврнутим Алом може да запева и Борат, и онда су најбољи. 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Gibonni Posoljeni zrak i razlivena tinta Ponekad sam pjan, do uha nasmijan i dusa mi je otvorena knjiga moje nebo je posoljeni zrak, a moje more razlivena tinta kome biti zahvalan, zivote moj Krenem obalom koju dobro znam samo dva minuta pjesice do luke gdje se djeca igraju, pred nama skrivaju kriju iglom izbodene ruke Pa opsujem da ne mogu prostije mada odavno sam pobjeg'o iz geta i mjesec iznad nas ima okus hostije a cesta miris izgubljenog svijeta Ref. Moje nebo sad je posoljeni zrak, a moje more razlivena tinta zato pjevam da ne pojede me mrak jer da nisam ovo ja bih bio biljka kome biti zahvalan, grade moj Ponekad sam pjan, do uha nasmijan i zivot mi je otvorena prica ja se cesto spotaknem, al' se uvijek docekam ja sam covjek koji nema briga Ponekad sam pjan, do uha nasmijan i dusa mi je otvorena knjiga moje nebo je posoljeni zrak, a moje more razlivena tinta kome biti zahvalan, zivote moj Krenem obalom koju dobro znam samo dva minuta pjesice do luke gdje se djeca igraju, pred nama skrivaju kriju iglom izbodene ruke Pa opsujem da ne mogu prostije mada odavno sam pobjeg'o iz geta i mjesec iznad nas ima okus hostije a cesta miris izgubljenog svijeta Ref. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Jedna od najljepsih Oliverovih pjesama... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 ...I mada ne gledam ja vidim da se mjenjam... ...I mada nema me ja znam da sam drijemam... ...I sada covjek sam i ne sjecam se boja iz dubina... ...Disem, ja disem ...Grudi mi se stezu i gusim se jer osjecam da disem ...Ja disem, tjelom ja sam covjek a dusa mi je more... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 ...I mada ne gledam ja vidim da se mjenjam... ...I mada nema me ja znam da sam drijemam... ...I sada covjek sam i ne sjecam se boja iz dubina... ...Disem, ja disem ...Grudi mi se stezu i gusim se jer osjecam da disem ...Ja disem, tjelom ja sam covjek a dusa mi je more... Jooooooj bre... gde bas ovu nadje 0202_238))))))))))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 ...I mada ne gledam ja vidim da se mjenjam... ...I mada nema me ja znam da sam drijemam... ...I sada covjek sam i ne sjecam se boja iz dubina... ...Disem, ja disem ...Grudi mi se stezu i gusim se jer osjecam da disem ...Ja disem, tjelom ja sam covjek a dusa mi je more... Jooooooj bre... gde bas ovu nadje klapklap))))))))))))) U mojoj kolekciji. :smiley: 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Tu mnogo volim.. 0202_238 Imas li ovu u kolekciji? http://www.mojvideo.com/video-oliver-dragojevic-ti-me-vodi-preko-voda/790dc5b778bdf9843595 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Tu mnogo volim.. klapklap Imas li ovu u kolekciji? http://www.mojvideo.com/video-oliver-dragojevic-ti-me-vodi-preko-voda/790dc5b778bdf9843595 Evo sad imam! 0202_238Cist evergrin... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Elitni Odredi - Moja Jedina У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука