Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 У ЈЕ клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 Мој друг са ФБ Зоран Калезић, коме је данас слава, поставио је ову песму: Spot: Zoran Kalezic - Balkanska Dusa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 Ова песма ми је врх, кад је народњачко православље у питању Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 Хвала Машо , једна од мојих омиљених . confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 Merima Njegomir Svu noc mi bilbil prepeva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 Za mene njihova najlepša pesma "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 Најлепша заиста . confused joooj Питам се , питам се , да ли бивша љубав може да скроз нестане ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 Може, хвала Богу confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 Браћа Бајић...Света Петка idea "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=oq1_1zTgE30 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 Deniro- Cale 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=oq1_1zTgE30 ??? ?? ?? ????? ??????????.????? ?? ?????,? ? ????,???? ??? ?? ????? ?????. :smiley: 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=oq1_1zTgE30 ??? ?? ?? ????? ??????????.????? ?? ?????,? ? ????,???? ??? ?? ????? ?????. :smiley: Opasna stvar i film, slazem se 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука