volga Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 PIU' BELLA COSA - 1996 - EROS RAMAZZOTTI official "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Ја сам заљубљен у ову девојку у споту... 1000000001010 Meat Loaf - I would do anything for love (Original video clip) ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Izdajnik. :bla: 4chsmu1 што је лепо, лепо је. 0304_smile4а што може и Богу да се поји без проблема, е то је већ сила 0110_hahaha а ја слушам све сем панка и фолка јер то не сматрам музиком него својеврсним монденским кичем 0212_rolleyes клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Jethro Tull- Living in the Past Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 NEBO - ELEKTRIČNI ORGAZAM Моје су небо везали жицом По моме мозгу цртају шеме Зеле још једну копију своју Да њоме врате нестало време. Ал' не дам своје ја идеале И јешћу снове уместо хлеба Ја своју срећу носим са собом Она је парче слободног неба. . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 Dawid Bowie is a man :group111: Ovo je vishe klip dana,ali je dobar>>> :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука