Jelena Vitorovic Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 YouTube - Broadcast Yourself. НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 najlepsa zena na ovim prostorima, a mislim da je sjajna osoba, zraci dobrotom i ljubavlju, a nahvalila ju mi je i Olivera Katarina pre par god. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Željko Joksimović - "LJUBAVI" (Official Video) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=26EVJzc0m8g bighugbighug ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Slow & Easy - Whitesnake Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=sXuIdUtomt8&feature=player_embedded#! У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Случајно сам налетела на ову верзију. Не знам да ли је ово оригиналан текст или не. У сваком случају, прелепа песма. Можда није баш за ову тему, али нема везе..... Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Случајно сам налетела на ову верзију. Не знам да ли је ово оригиналан текст или не. У сваком случају, прелепа песма. Можда није баш за ову тему, али нема везе..... Прелепа песма која је за сваку тему.Хвала ти Пиета. Придружујем и ову песму за незаборав у извођењу Јелене Бојовић,која је колико знам, и сама са Космета! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука