ivona Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 http://youtu.be/dsJ2y0Hv4yk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Млађони, Јелина and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 5, 2014 Пријави Подели Написано Јул 5, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јул 5, 2014 Пријави Подели Написано Јул 5, 2014 ово мора по дану, и то сунчаном: Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јул 5, 2014 Пријави Подели Написано Јул 5, 2014 Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 5, 2014 Пријави Подели Написано Јул 5, 2014 Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 9, 2014 Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 Слава Господе, Крсту Твоме Часноме! Нека васкрсне Бог, и нека се развеју непријатељи Његови, и нека беже од Лица Његова они који га мрзе. Нека ишчезну као што ишчезава дим, као што се топи восак на домаку огња; тако нека изгину ђаволи пред лицем оних који љубе Бога и осењују се крсним знаком, и који радосно говоре: Радуј се, пречасни и животворни Крсте Господњи, који прогониш ђаволе силом распетог на теби Господа нашег Исуса Христа, који је сишао у пакао и сатро силу ђаволску, и који нам је даровао тебе, Крст Свој Часни, за прогањање сваког противника. О! пречасни и животворни Крсте Господњи, помажи ми увек са Светом Владарком, Дјевом Богородицом, и са свима Светима занавек. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 9, 2014 Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 9, 2014 Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 На нешто ме сјећа тај град Три куће на тргу и заставе Звук неба је топал и јак А људи су сјели под храстове Буди ми се стара чежња Буди ми се стара чежња Ту је био њен високи прозор Да га не гледам Да га не гледам Свој стрми ход кроз сјене Бирао сам сâм А данас уговор истиче Буди ми се стара чежња Буди ми се стара чежња На нешто ме сјећа тај град Три куће на тргу и заставе Звук неба је топал и јак А људи су сјели под храстове Буди ми се стара чежња Буди ми се стара чежња Реци им барем да оставе врата Дуго смо скупа и скоро смо браћа Да видим зелено и да видим плаво Док носи ме ђаво Опрости, вријеме је вараво И буди ми се стара чежња... Јелина and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=TzVmVGexIMg Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Јелина је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука