ivona Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 http://youtu.be/2MAdZakX_VM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 мирођија and Панарет је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 ivona је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Дуња, Manastir Bradaca, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 ivona, Данче* and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 ivona and Панарет је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 ivona је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 ivona and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 15, 2014 Пријави Подели Написано Јун 15, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука