Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 3. 9. 2014. at 21:44, RYLAH рече

Сестро, извини што ћу ти рећи, али ПРАВЕ православке не разговарају са другим мушкарцима, посебно не са непознатим мушкарцима!

apologise accepted  8086.gif

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2014. at 21:44, RYLAH рече

Сестро, извини што ћу ти рећи, али ПРАВЕ православке не разговарају са другим мушкарцима, посебно не са непознатим мушкарцима!

не снисходи брате људима, праве православке не разговарају. без даљег. тачка. 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2014. at 21:46, Срђан Шијакињић рече

не снисходи брате људима, праве православке не разговарају. без даљег. тачка. 

У праву си, много сам мекан! Шта који к"$"% !

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Slažem se, ženama je mesto u kujini, porodilištu i kod sudopere( zato imaju manja stopala, da lakše pridju sudoperi...tako ih Bog stvori) a ne na FORUMU.

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2014. at 21:48, Дејан Бићанић рече

Slažem se, ženama je mesto u kujini, porodilištu i kod sudopere( zato imaju manja stopala, da lakše pridju sudoperi...tako ih Bog stvori) a ne na FORUMU.

то можда данашњим размаженим женама у породилишту, праве православне традиоционалне мајке се порађају код куће

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2014. at 21:48, Дејан Бићанић рече

И мањи мозак, немој то заборавиш, потврђена научна чињеница, видо научика кад је причао о томе, завршио факултет у Америци, у Солт Лејк Ситију!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2014. at 21:58, feeble рече

ua spameri, evo vam na!

http://en.wikipedia.org/wiki/Leonor_Varela

Одма дидеш на ону тему о мастурбацији, на оне делове о пакленим мукама, да видиш што не смеш да гледаш у лепе жене.

Покај се док је време, чито сам на Борби за веру да су реке увелико почеле да крваре и да је у припреми руски цар, тако да је времена за покајање мало!

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2014. at 21:58, feeble рече

ua spameri, evo vam na!

Leonor_Varela%282%29.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Leonor_Varela

svakog dana vidim bar 3 ovakve

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2014. at 22:06, w.a.mozart рече

svakog dana vidim bar 3 ovakve

Ти ко они коментатори на Блицу.

"Пих, у мојој улици имају барем три лепше! (Миле The Wanker)"

"Па и нема неко тело за своје године!" (Сања Фитнес, 011222333)

"Фуј, целулит! (Гага Mала Мачкица Мwa)"

Подели на овим сајтовима

Ma jok, nisam mislio da ne valja al nema ono nešto... da štrči iz mase. Inače sasvim solidna koka LOL

• Волим 1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...