Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

Moze biti stvaran samo po izboru, ako se dvoje sretnu uzivo, a do tad, samo virtuelno.

Al' ajd' sad da ne spamujemo temu glupostima.

Stani-stoj...povuci ručnu....

Zašto si stavila svoju sliku umesto avatara, ako je samo virtuelni svet, i nema dodirnih tačaka sa realom...???

Mogu admini slobodno da obrišu moj off na ovoj temi, neću se ljutiti, ali zašto bežiš od odgovora Nataša B.

E, da...i što si bre na netu, pa rođendan ti je...?! :)

Подели на овим сајтовима

Stani-stoj...povuci ručnu....

Zašto si stavila svoju sliku umesto avatara, ako je samo virtuelni svet, i nema dodirnih tačaka sa realom...???

Mogu admini slobodno da obrišu moj off na ovoj temi, neću se ljutiti, ali zašto bežiš od odgovora Nataša B.

E, da...i što si bre na netu, pa rođendan ti je...?! :)

Menjam avatare, nekad stavim slicicu sa neta, nekad svoju. Rekoh, stvaran svet pocinje u stvarnosti, ako se ljudi dogovore da tako bude. Ne uzimam za ozbiljno net ako ne vidim ljude i ne popricam uzivo. Volim ja ovaj forum, ali stvarnost je u stvarnom svetu.

Slavim u subotu :D.

Подели на овим сајтовима

Menjam avatare, nekad stavim slicicu sa neta, nekad svoju. Rekoh, stvaran svet pocinje u stvarnosti, ako se ljudi dogovore da tako bude. Ne uzimam za ozbiljno net ako ne vidim ljude i ne popricam uzivo. Volim ja ovaj forum, ali stvarnost je u stvarnom svetu.

Slavim u subotu :D.

Naravno da je stvarnost u RL...to niko ne spori....

Zato i nije pametno stavljati svoju sliku na forume, jer možeš loše proći....ali to već više nije priča za široke narodne mase....

Obi....briši...postove, i izvini...:) :-*

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Naravno da je stvarnost u RL...to niko ne spori....

Zato i nije pametno stavljati svoju sliku na forume, jer možeš loše proći....ali to već više nije priča za široke narodne mase....

Obi....briši...postove, i izvini... :) :-*

Sta ja znam, ima par mojih slika na forumu, ali nisam imala problema. Uostalom ZRU je jedina moja drustvena mreza, nemam cak ni fb, pa mogu sebi da priustim pokoju fotkicu :D.

Подели на овим сајтовима

Sta ja znam, ima par mojih slika na forumu, ali nisam imala problema. Uostalom ZRU je jedina moja drustvena mreza, nemam cak ni fb, pa mogu sebi da priustim pokoju fotkicu :D.

To je ok....Ja tako ne razmišljam....I Bogu hvala što nam se mišljenja razilaze...:)

Pozdrav Nataša B.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...