Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

Еве, ако drvce не цензурише

Већ стављено, глупо што не могу да се бришу поруке, макар 5-10 минута да се да форе...

Cenzura je zabavna samo kad mozes da sekiras ljude, a vase slike ne idu kod mene na odobravanje i devulgarizaciju, tako da odustajem od upristojavanja slika. Slobodno stavljajte i zensku golotinju, cak i bez smokvinog lista, to mome oku godi i nalazim da su zenske obline lepe.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

hansbrough čitaj malo ovu temu.

:)

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

hansbrough čitaj malo ovu temu.

:)

Kakva ti je ovo poruka ... besmislena je i ako nikada nisam kročio na ovu temu (jer poruku ne mogu da pročitam), i ako jesam (jer je poruka suvišna).  .smesko.

Od mene ... da se ne buniš mnogo:

http://data.whicdn.com/images/18559188/tumblr_lsxratebxt1qbcxe2o1_500_large_large.jpg

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRDmv_IXNBHP7kUBm_1__NJEjcHs3n_wG_e00WAJbnKhCyWOlob

4chsmu1

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Meni je retko ko ružan,uglavnom su to debeli i neuredni muškarci i žene.....Mogla bih ovde da postavim slika i slika i svaka devojka bi mi bila slatka...

Najviše volim one koje liče na meni drage ljude.Npr,na braću Ruse Just_Cuz_19

9044d231b8dec474fb4a8c4c67f8470d.jpg

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...