Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sta imas od lepe zene,lepo je neko rekao,lepa zena je i tudja zena.

Zena ko zena,samo da je dobra osoba,lepota prolazi,dzaba ti njena lepota kad nema nista u glavi.

Pitanje je gde se lepota nalazi...Ukoliko se radi o fizičkoj lepoti, ona je prolazna, a i brzo se "istroši" ( hoću reći...brzo se ostari)...Unutrašnja lepota je već nešto sasvim drugo

Подели на овим сајтовима

Хришћани су дужни да се жене ружним женама,

Naravno, to je podvig :).

Подели на овим сајтовима

Sta imas od lepe zene,lepo je neko rekao,lepa zena je i tudja zena.
ovo nikako ne stoji, nema to veze sa lepotom, bar iz perspektive nas hrišćana.

Prvo i lepi i ružni su verni ili neverni, pravila nema, samo lako je biti pošten kad nemaš priliku da ukradeš.

U pravoslavlju nije stvar u tome da nešto ne uradiš, već kakvo je tvoje unutrašnje stanje.

Ja sad mogu biti neko ko nikada nije ukrao novac, ali recimo mogu sa odobravanjem da gledam na to..dakle, ko u srcu zgreši taj je zgrešio...

Ne bi smeli sada da odamo pogrešan utisak da mi Pravoslavni diskriminišemo lepe ljude :)

Подели на овим сајтовима

Pitanje je gde se lepota nalazi...Ukoliko se radi o fizičkoj lepoti, ona je prolazna, a i brzo se "istroši" ( hoću reći...brzo se ostari)...Unutrašnja lepota je već nešto sasvim drugo

Nebih o dusevnim lepotama,da nebi sad pricali filozofiju,praznu pricu. Nemoj ti nesto da se vredjas na ovaj moj komentar,ako si se nasla u njemu. :)

Подели на овим сајтовима

Управу си Јелена ,унутрашња лепота је доживотна. 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

А ми мушкарци смо златни . Е Дејане , Дејане. :)

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...