Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Живи: Видак, Светлана, Душан, Ана, Вера, Жаклина, Марко, Невена, Трифун, Димитрије, Марко, Сања

Упокојени: Наташа, Дијана, Маргита, Владисав, Живана, МИхајло, Симка, Јован, Златија, Раденко, Михајло, Предраг, Василије

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Нека јој се Бог смилује, нека јој по милости својој умањи бол и одагна сваку болест.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Богу хвала Весна. Молитвама Светог Нектарија Егинског нека је помилује Господ.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Молитвама св Нектарија,св Врача ,св Пантелејмона и свих светих,да сестри Бранки и свима који болују,Господ подари исцељење и оздрављење...

Постављена сликаПостављена слика   Постављена слика

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Молитвама св Нектарија,св Врача ,св Пантелејмона и свих светих,да сестри Бранки и свима који болују,Господ подари исцељење и оздрављење...

Амин,Боже...смилуј се и помози,Благи!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Gospode Isuse Hriste, pomiluj sluskinju Tvoju Branku, Presveta Bogorodice, spasi je! t4431

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Amin

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...