Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Даруј Господе олакшање мука сестри Бранки и смилуј се на њу, дај јој опроштење гријехова.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Помолимо се сви Господу за сестрицу нашу Слађану, 19 год., недавно је утврђено да има тумор на штитној жлезди.

Господе помилуј.  zru

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ваше молбе за молитвену подршку шаљемо и на једној од наших facebook група, да што више људи сазна

http://www.facebook.com/pages/Molimo-se-jedni-za-druge-napisi-Tvoju-molitvu-Bogu/193314158217?ref=ts

Подели на овим сајтовима

Pomozi Gospode bolesnoj Branki, Lari, Igoru, Slađani i svima koji boluju. :bla:

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Помилуј Господе,по великој милости Твојој,слуге своје:Лару,Слађану,Бранку,Игора,и све који болују телесно,духовно или душево,и даруј их исцељене Цркви својој и ближњима њиховим.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Живи:Даница,Зоран,Снежана,Лазар,Марко,Иван,Стојанка,Жарко,Никола,Борис,Борис(није грешка),Ведрана,Марко,отац Велибор,Дамјан,Исидора,Самуило,Владимир,Жељан,Ала,Виолета,Срђан,Ацо,Срђан,Вукосава,Ивона,Филип,Петар,Дејан,Ирфан,Сеад,Армин,Харис,Ениз,Љубиша,Мирсад

Упокојени:Мирјана,Живан,Љубица,Милица,Вуко,Драга,Драго,Ђорђије,Милева,Радисав,Радмила

Подели на овим сајтовима

Молитвама свих Твојих угодника и Пречисте Владичице наше Богородице, Господе Исусе Христе, помилуј и исцели све овде поменуте слуге и слушкиње Твоје и упокој душе уснулих служитеља Твојих: Саве, Персиде, Драгољуба, Живка и Игора!

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ирфан,Сеад,Армин,Харис,Ениз,Мирсад

:bla:

Брате карађорђе,опрости,једно питање.

Зар су овим људима ова муслиманска имена крштена?

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Цитат

Јер за њих најприје треба да се молимо.

Ниси ми баш одговорио на питање,али ајд`...

Збунио сам се јер сам мислио да су у питању имена за проскомидију,мада сад видим да је у питању обична молитва,сад схватам.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Radi molitava Prečiste Tvoje Matere, Svetog Nektarija Eginskog,Svetog Pantelejmona, Svetih Kozme i Damjana

Svetog Čudotvorca Tita i Svetih Mučenika Anfijana i Edesije koje danas slavimo i svih Svetih

Gospode budi milostiv bolesnoj Lari, Igoru, Branki, Slađani i svima bolesnim.

Molim ti se upokoj duše usnulih sluga tvojih Save, Perside,Dragoljuba,Živka i Igora.

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...