Jump to content

У Србији сваки трећи становник наоружан

Оцени ову тему

Препоручена порука

У Србији сваки трећи становник наоружан

Untitled-1.jpg

БЕОГРАД – Грађани Србије поседују око три милиона комада оружја што нас сврстава у сам врх светске листе када је наоружаност становништва у питању, изјавио је данас инспектор у одељењу за јавни ред и мир Полицијске управе Београд Иван Цвијовић.

Према његовим речима, у просеку од 100 грађана Србије њих тридесет и троје је наоружано ватреним оружјем, а од нас су наоружанији само американци и житељи Јемена.

„Треба имати у виду, када су статистички подаци у питању, да постоје особе, рецимо пасионирани ловци, који имају и по неколико комада оружја у свом власништву”, додао је Цвијовић гостујући на РТС-у.

Он тврди да је чест случај да особа поседује легално један комад оружја док друге комаде држи непријављено, као и да праву опасност у Србији представља оружје које није регистровано.

„У Србији народ традиционално воли оружје, а захваљујући сукобима током деведесетих у региону, данас имамо толико наоружања у земљи”, закључио је Цвијовић.

Politika

"... а од нас су наоружанији само американци и житељи Јемена."

.smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa ne znam baš. Ovde nas nema uopšte na listi:

http://www.smallarms...arch-Note-9.pdf

(istraživanje iz 2007, dokument je u pdf-u; tabela zemalja po broju naoružanih civila na 100 stanovnika je na 2. strani)

Подели на овим сајтовима

Pa ne znam baš. Ovde nas nema uopšte na listi:

http://www.smallarms...arch-Note-9.pdf

(istraživanje iz 2007, dokument je u pdf-u; tabela zemalja po broju naoružanih civila na 100 stanovnika je na 2. strani)

Izgleda da smo bez i jednog pistolja po ovoj listi .... a i RS i BiH ... dobra im statistika ....

;)

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

eve ga moje, al je ustvari orudje pecanje

vgiecz.jpg

snjim secem pistolje greengrin

axlbup.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ko bi ga znao. Tamo nas nema, u 'Politici' piše da smo treći, ovde piše da smo peti...redosled i nije toliko bitan, ako stvarno preko tri miliona ljudi poseduje neko oružje winter

Подели на овим сајтовима

Лаж прокелта лаж и статистика. :)

Поента је да један становник има пиштоља за цело село па статистички добијамо да трећина има оружија.

обично људи који имају оружије имају по два три.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

dyna jako mi se svidja tvoj noz primio bih ga na poklon heheh :D

inace da li je neko od vas vlasnik neke vrste vatrenog oruzja??

ja na svom imenu imam tri oruzna lista a za lovacki karabin, lovacku pusku i kako zakon voli reci "oruzje za licnu zastitu" = pistolj (srbi za njega kazu TETKA)

evo slike

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/418470_2848575168691_1877894924_a.jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/419716_2721919002366_539358446_n.jpg

:D

Подели на овим сајтовима

то је стварно страшно...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

А шта је то страшно? :)

па оно што пише у наслову теме...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...