Jump to content

У Србији сваки трећи становник наоружан

Оцени ову тему

Препоручена порука

После забране и конфискације оружја у Аустралији:

- Број оружаних пљачки порастао за 69%

- Број напада ватреним оружјем порастао за 28%

- Број убистава ватреним оружјем порастао за 19%

- Број насилних провала порастао за 21%

http://www.youtube.com/watch?v=p8RDWltHxRc

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Каква марсовска изјава... :)

Не знам на којој планети ти живиш, али овде на Земљи има лудака који често науде другим људима. Е кад свратиш до нас, молим те да му објасниш да не треба да буде наоружан и "афирмиши мирољубивост". У међувремену волео би да имам чиме да се одбраним...

Svako ima svoje vrednosti u koje veruje i koje praktikuje. Neko voli rat,nasilje i oruzije, neko zivi na Marsu i ne voli ni rat, ni nasilje, ni oruzije.
Подели на овим сајтовима

Онда си у невољи, врло је вероватно да ће у будућности свака кућа имати нешто слично. :)

Pa evo u Srbiji i ima i nesto se ne osecam bezbednije zbog toga, naprotiv. Uostalom sve je to posledica rata. Devedesetih je oruzije moglo da se kupi na pijaci.
Подели на овим сајтовима

pitanje je da li je bolje ubiti ili biti ubiven

ako cemo da postujemo zapovest "Ne ubij", odgovor je jasan, a ako necemo, onda mozemo da filozofiramo i da pisemo i romane

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

да поновим своје питање из неког пређашњег поста на овој теми

Да ли неко од вас, учесника ове дискусије посједује ватрено оружије чији је законски власник, не битно да ли се ради о дугој или краткој цијеви, и ако посједује молим да образложи држање истог?

Ја, као што рекох поједујем пиштољ и две ловачке пушке, сачмару и карабин, конкретно у кући држим шест пушака (пет ловачких и једну спортску, флоберт) и два пиштоља из очевог војног образовања од којих је један на мом имену.

Пушке држим првенствено јер се породично бавимо ловом, малокалибарку држим из спортских разлога а пиштоље посједујем као оружје за личну заштиту и како је неко питао у постовима изнад не би се либио да исто користим у одбрани породице притом не мислим на материјалну страну већ искључиво само на угрожен живот мојих укућана.

Свако ко каже да га не би користио или лаже или му одређено оружје преставља некакав вид фетиша!

Подели на овим сајтовима

да поновим своје питање из неког пређашњег поста на овој теми

Да ли неко од вас, учесника ове дискусије посједује ватрено оружије чији је законски власник, не битно да ли се ради о дугој или краткој цијеви, и ако посједује молим да образложи држање истог?

Ја, као што рекох поједујем пиштољ и две ловачке пушке, сачмару и карабин, конкретно у кући држим шест пушака (пет ловачких и једну спортску, флоберт) и два пиштоља из очевог војног образовања од којих је један на мом имену.

Пушке држим првенствено јер се породично бавимо ловом, малокалибарку држим из спортских разлога а пиштоље посједујем као оружје за личну заштиту и како је неко питао у постовима изнад не би се либио да исто користим у одбрани породице притом не мислим на материјалну страну већ искључиво само на угрожен живот мојих укућана.

Свако ко каже да га не би користио или лаже или му одређено оружје преставља некакав вид фетиша!

Ja kao stranac nemam oruzje u Italiji, a u Srbiji su mi pre desetak godina obili auto i maznuli pistolj. Posle toga nisam nabavljao oruzje ali bih , da sam u Srbiji a i ovde da imam mogucnosti da to legalno ucinim kupio barem pistolj a zelja mi je i dobar karabin.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A, чувени

404 Not Found

калибар :)

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

треба у устав Србије да угради..да сваки пунолетни Србин има право да носи оружије...

мислим да онда ова јалија..неби лако потезала пуце и дивљала по градовима..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...