Dragi Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Odbrana je pravo svakog slobodnog čoveka, jel' tako, Zvone.. .... Šta mislite o novom ruskom tenku? http://en.wikipedia.org/wiki/T-95 Mogući izgled.. Megas Doux and Miloš Petrović је реаговао/ла на ово 2 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Ко'пликован неки трактор... obi-wan, Ђуро Станивук, WarriorWithin89 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Јул 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 A ja mogu sa Medom da nastavim naše nostalgijsko sećanje oko hrane u vojsci.. :lol: Hm, šta sam voleo petak i takozvani grenadirski marš (mađ. granatoš kocka), tu se sakupi sve u toku nedelje što se može jesti i baci se u jedan kazan... Bljak! Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Наравно, не знам што сам прозван посебно овде, нисам пацифиста. Резерни официр, прошао најбољу и најтежу ШРО у бившој СФРЈ. Већина овдашњих "самураја" и "каратиста" не би издржала три дана тамо... Проблем је само што те тенкове више користе за агресију него за одбрану. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Јул 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Barem niste imali chief'a koji je bazukom ulovio kravu.. Ko je u Beču, nek se raspita za Charles José Eismayer, taj mi je bio potporučnik. Zezao ga jednom neki seljak da vojska Austrije nije sposobna ni jednu kravu da pogodi, ovaj opalio, pravo u kravu, glupo samo da je krava pripadala komšiji onog seljaka... Garda, brale, ili crvenkapice kako su nas zvali. Svega dva puta smo išli na pucanje, jednom šest metaka, drugi put pet, sve ostalo vreme stajanje i marširanje, levo, desno, levo, desno.. Letos su me drugari zezali govoreći kome sam se to uvlačio u zadnjicu, jer mi je glava bila braun kao u naloženog severnog jelena a ispod vrata beo kao sir. Miloš Petrović је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Какав манијак... Ми смо имали неки стари тенк који смо гађали свим и свачим, чуо сам да му је неко после одвалио куполу. Најцрње је било када је један другар покушавао да угура мину у цев ручног бацача па му нешто није ишло и почео да удара одозго где је упаљач... Брате мили како смо се разбежали. Miloš Petrović је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Јул 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Što manijak.. Nama se sviđalo. Čovek je legenda, malo je opičen, pijandura. To ovi mladi danas nisu doživeli, npr. komarci veliki kao vrapci, pa kad padne noć samo čuješ vazdušni napad.. Još sam ja imao lepo vreme, ranije je bilo gadnije. Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Odbrana je pravo svakog slobodnog čoveka, jel' tako, Zvone.. .... Šta mislite o novom ruskom tenku? http://en.wikipedia.org/wiki/T-95 Mogući izgled.. Tenk il` je ruski, il` nije tenk... gringrin Владан, -Владимир-, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 А је л' и американски имају оволико жутих кружића са бројевима? (не замерите, ја сам био глупи прашинар, па ми ово шпанско село) Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Evo i nekih savremenih ruskih brodova, posto je to aktuelno sad po pitanju Sirije... Fregata koja tek ulazi u upotrebu, tzv. projekat 20380... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Razarac klase "Sovremenij"... jedan takav je, prema vestima, sad nadomak Sirije... Михајло је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Strah i trepet za NATO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Strah i trepet za NATO Што? Они користе исте такве, можда и мало боље, а имају их бар дупло више него Руси... http://en.wikipedia.org/wiki/Arleigh_Burke_class_destroyer http://en.wikipedia.org/wiki/Sovremenny_class_destroyer ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Ух пардон, Руси имају само 5 активних, Амери 61... Све су се уплашили и затрепетали, ко лептирићи... Crveni Baron, Милан Меденица :) and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Da samo sto si zaboravio da rusi imaju najbolje krilate rakete na svetu, koje nijedan protivraketni sistem ne moze da zaustavi. Bilo sta da probaju njihovi brodovi bi se za kratko vreme nasli na dnu mora. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука