Кирил Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 е људи, имам пар зецова... зашто бјеже од мене? ја бих да их гњавим и мазим, а они бјеже има неко одговор? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 е људи, имам пар зецова... зашто бјеже од мене? ја бих да их гњавим и мазим, а они бјеже има неко одговор? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Одговор Данас, 16:25 е људи, имам пар зецова... зашто бјеже од мене? ја бих да их гњавим и мазим, а они бјеже има неко одговор? Не знам брате, најбоље неког ветеринара то да питаш. Кирил and antipa је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 ЕУРОКРЕМ 0202_238 Мара је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Zivuljke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Не знам брате, најбоље неког ветеринара то да питаш. јао... узео бих га за те ушке и мучио читав дан ААХАХАХАХАХХАХА Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Mozda beze jer si ih mnogo mucio Кирил је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Перса је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Dorijan :+) Перса је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Arsenija, Перса and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Mozda beze jer si ih mnogo mucio могуће! ХАХАХАХАХАХХАХАХА нисам толико зао.. бар се надам :Р Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2012 У времену када је човек био испуњен добротом, волео је све око себе, биљке, животиње а посебно су му драги били људи. Ево један пример животиње која не заборавља добро дело, очували је када је остала без заштитника породице као младунче. ! DYNABLASTER and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 орао позер DYNABLASTER and Перса је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Обични рис (Lynx lynx) Канадски рис (Lynx canadensis) Пиринејски рис (Lynx pardinus) Црвени рис (Lynx rufus) http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A0%D0%B8%D1%81 http://youtu.be/M4KKIuRFZZ4 Перса and Николa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 @@Sophrosyne, Koje vratolomije! Pogledaj tek ove zveri! Planinske koze i snežni leopardi. Перса је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука