Дејан Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 То значи да треба да се жениш . 4chsmu1 A kako da ostanem veran,da ne izlazim na ulicu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 A 'oce li Ceca da peva na Exitu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 exit je jedna od kuznih pojava, ovo odgovorno tvrdim, atmosfera je takva i oseca se u vazduhu, ako je neko otvorenih pogleda i shvatanja to sam onda ja, ali na exit nikad vise necu ici, ko je osetljiviji na "atmosferske" prilike njemu ce na exitu kad tad uleteti momenat da zazali sto je uopste dosao... radio sam prva dva exita isto sto i Deki, samo u kampu i vec tad je pocelo da se oseca da nesto ne stima, a pretprosli put sam rekao sebi necu vise ici na exit i odem i zazalim sto sam prekrsio svoju rec, naime i na normalne ljude deluje ta sotonska zabava tako da ih pretvara u neljude, jedan poznanik se ispred mene pretvorio u neman tako da sam morao da pobegnem jer je cak krenuo da me bije(iako bih ga odvalio od batina), a pre toga mi psovao sve po spisku kao da sam neki ker, i iso sam kuci plakajuci Exit je kuzan, a ja da idem tamo nisam duzan ето видиш. а нама било фино. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Dobro ,ne bukvališimo,ne mora na prvoz da se odnosi... Dođite u Novi Sad pa da vidite kakve se prirodne lepote šetaju ulicom ...je l to znači da ne treba na ulicu da izađem? Poredjenja ti uopste ne idu. gringrin Ulica je ulica, ima svoju svrhu i primenu, a egzit nema. U svakom slucaju, svako ide tamo gde zeli, ali ja sam misljenja da cim si postavio ovu temu sa ovakvim naslovom, da i tebe svrbi nesto u tome. Fakat je - dogadjaj je pravo leglo sablazni, i to da odmah kazem - kao i Guca, npr. i slicne nepodopstine. Muziku volim i svaciji ukus postujem, ali ova dva navedena su ponajmanje tu zbog muzike... Пг је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 A kako da ostanem veran,da ne izlazim na ulicu? Говори тихо и води жену са собом, и нема проблема. greengrin Лидија Миленковић and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 A kako da ostanem veran,da ne izlazim na ulicu? Стави на задње џепове ознаку високи напон, не знам шта друго да ти кажем. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Poredjenja ti uopste ne idu. gringrin Ulica je ulica, ima svoju svrhu i primenu, a egzit nema. U svakom slucaju, svako ide tamo gde zeli, ali ja sam misljenja da cim si postavio ovu temu sa ovakvim naslovom, da i tebe svrbi nesto u tome. Fakat je - dogadjaj je pravo leglo sablazni, i to da odmah kazem - kao i Guca, npr. i slicne nepodopstine. Muziku volim i svaciji ukus postujem, ali ova dva navedena su ponajmanje tu zbog muzike... Svakako da svrbi i ne samo mene ,zato je tema i zanimljiva Pa realno poređenje je dobro,i zašto bi se Exit razlikovao po mnogim stvarima od splavova,diskoteka ,kafana... Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Не постоји место које није легло саблазни, на којем је човек безбедан од греха, и на којем неће срести грешнике... Ствар је само у томе да смо, изгледа, превише навикли да на грех гледамо ко најгори пуританци и фарисеји... Да будем искрен, мене далеко више саблажњава то колико ова тема пршти од гордости и осуђивања, него када видим пијану или удувану омладину на концерту... ВИЛМА, školarac, Милан Меденица :) and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Не постоји место које није легло саблазни, на којем је човек безбедан од греха, и на којем неће срести грешнике... Ствар је само у томе да смо, изгледа, превише навикли да на грех гледамо ко најгори пуританци и фарисеји... Да будем искрен, мене далеко више саблажњава то колико ова тема пршти од гордости и осуђивања, него када видим пијану или удувану омладину на концерту... Ja vidis mislim da je stvar bas u tome koliko smo/ste otisli u krajnost da sve i svasta opravdavamo i odobravamo, i nalazimo razne izgovore i besmislena poredjenja... Ignjatije, -Владимир-, Жика and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 ti izgleda nisi iso na exit? pa to je bezumlje par exellance, a da vidis tek sta se nakotilo gayova narkitja u poslednje vreme, i to ona najgora vrsta pomodna, samo mi nije jasno kako mogu da se kote pa to je paradox hahaha ne, mislim, treba da odes samo na tehno stage i da budes pet minuta sve ce ti biti jasno o cemu se radi, bezumlje znaci besmisao Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 нишизава Постоје места која су осредња са саблазнима, постоје места на којима има мало саблазни, и места као егзит које је препуно саблазни. Можда да се не правимо француске собарице, за почетак... неће нас сам по себи оскврнити, али факат је факат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Ne bih isao ni da mi plate ( iako volim zescu muziku ). Nisam toliko neupucen pa da dozvolim da mi stavljaju te narukvice sa bar-kodom. I od cega da trazim IZLAZ ? Ja sam jedva uz Boziju pomoc uspeo da izadjem iz tih ludosti i nemam nameru da se vracam. Pravi EXIT treba da bude izlaz iz tog besciljnog zivota rasejane omladine na exit festivalu u Hriscanstvo, a ne obratno Evo ga trailer gde se non-stop prikazuju narukvice sa bar-kodom. Ja nisam ni rob ni zivotinja da me neko obelezava i jos da mi to deluje IN i u trendu : Odmah sam ih provalio, imam njuh za otkrivanje skrihenih poruka i zavera pa to ti je. gringrin Биљана је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 ti izgleda nisi iso na exit? Ишао сам и на гора места... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 nisi odgovorio, ako mislis na motoraska mesta nisu gora, exit je najgori new age ludilo Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Постоје места која су осредња са саблазнима, постоје места на којима има мало саблазни, и места као егзит које је препуно саблазни. Можда да се не правимо француске собарице, за почетак... Пааа... не. Постоје места на којима вребају саблазни једне врсте, и на којима вребају саблазни друге врсте. Ствар и јесте управо у томе да човек не може побећи сам од себе, и да га ђаво никада и нигде не оставља на миру. И управо је ствар обрнута - што се човек више удаљи од саблазни које га вребају на концертима и сличним местима, то је у већој опасности од оних саблазни које вребају по местима као што су цркве, манастири, монашке келије и испоснице - а те су, по правилу, далеко, далеко опасније, теже за препознати и незгодније. Наравно, не кажем да ове прве нису опасне - далеко од тога. Али још је опасније убедити себе у то да си било где ван опасности, и да су твоји греси и искушења мањи или мање опасни него они који вребају наместима која ти делују најгрешније. Milan Nikolic, Јован Чакарески, malina :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука