Jump to content

Православна слика дана

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

43667.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

demotivacija.rs_LJUBAV-SRECA-VERA-i-NADA-otisli-su-na-spavanje.-A-sa-njima-i-JA-LAKU-NOC-_134757464757.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

a, da...nisam ni primetila temu...vrlo su interesantne...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Постављена слика
Постављена слика

Моцо, ово је савршено.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Фото галерија манастира свете Петке

Бијељина, 28.септембар

Поштовани посјетиоци имате прилике да погледате фотографије велике светиње Епархије зворничко-тузланске и Српске Православне Цркве уопште, манастира Свете Петке у бијељинском насељу Пет Језера.

У склопу манастира у изградњи се налазе цркве свете Петке, преподобног Сергија Радоњешког и светог Нектарија Егинског, као и старачки дом и обданиште.

Извор:http://www.eparhijazvornickotuzlanska.org/news1748.php

Подели на овим сајтовима

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...