Danijela Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 https://www.flickr.com/photos/spbpda/38037308716/in/dateposted/ "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 https://www.flickr.com/photos/spbpda/26313847189/in/dateposted/ "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 https://www.flickr.com/photos/spbpda/26313889209/in/dateposted/ "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 6, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2017 https://www.flickr.com/photos/spbpda/37504317004/ Dominika је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Новембар 6, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2017 Банијас, Сирија Извор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Eshumacija posmrtnih ostataka iz "Jame na Cerovu" u saradnji Opstine Cajetina i Speleologa iz Beogradskog ASAK-a 03.-05.11.2017 Vrh Cerovo, Cajetina, Srbija Vise fotografija na donjem linku: "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 8, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2017 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 8, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2017 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Уз 12. новембар, Дан војносвештеничке службе. Капетан јереј Предраг Докић, војни свештеник 204. ваздухопловне бригаде у Батајници и капетан авијације пилот Саша Штогрен, наставник летења из 252. ескадриле "Курјаци са Ушћа". Vladan :::., Iulianus and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Cestitamo! O. Predrag ima krstice na reveru, bas je divna slika! Kako se kapetan, o. Predrag, predstavlja u javnosti, tj. da li je svestenicki cin ispred vojne sluzbe/cina? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 10, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2017 пре 21 часа, "Tamo daleko" рече Cestitamo! O. Predrag ima krstice na reveru, bas je divna slika! Kako se kapetan, o. Predrag, predstavlja u javnosti, tj. da li je svestenicki cin ispred vojne sluzbe/cina? У формалном смислу, а узећемо попа Пеђу као пример пошто је и његова слика ту, он је капетан војносвештеничке службе-јереј, као што је и Штоги капетан авијације-пилот. Али се формално у званичном тексту нпр., не наводи припадност служби него сам чин и евентуално звање. Дакле, Пеђа је капетан јереј Предраг Докић. Када му се обраћа у комуникацији, а када је у тзв. свечаној униформи (као сада на слици) или оној "војничкој" (маскирној)-углавном, када је у униформи која има обележје чина, онда "иде": "Господине капетане (односно чин који већ има)!" А када је у свакодневној или радној (свештеничкој) униформи, а нарочито у служабном одејанију, онда као и сваком свештенику са: "Оче" Vladan :::., "Tamo daleko" and Данче* је реаговао/ла на ово 2 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 10, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2017 Сем кад се сликамо заједно. Онда је он "Чаробно божанство", а ја "Дивни ујко" Данче*, "Tamo daleko" and Dominika је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Новембар 10, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2017 пре 30 минута, Милан Ракић рече Сем кад се сликамо заједно. Онда је он "Чаробно божанство", а ја "Дивни ујко" Da ste nam zivi I zdravi! Slava Bogu! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2017 http://www.orthphoto.net/photo.php?id=106889&id_jezyk=1 Dominika, Данче* and Bernard је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2017 https://www.flickr.com/photos/abbsound/37548812295/in/pool-1025355@N22 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука