Danijela Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 a izvor fotografije? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Мара and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 a izvor fotografije? обрати пажњу на доњи десни угао фотографије пс: мислим да је ово први пут да комуницирамо (а члан сам преко годину и по) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 ribarot Klime, gavrosaurus, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 обрати пажњу на доњи десни угао фотографије пс: мислим да је ово први пут да комуницирамо (а члан сам преко годину и по) videla sam. zato i kazem. a i tu fotografiju nisam nasla na njegovom sajtu posle nekog vremena pretrage. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Silence and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Silence , Natasa., Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Мара, RYLAH and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 videla sam. zato i kazem. a i tu fotografiju nisam nasla na njegovom sajtu posle nekog vremena pretrage. Нисам ни ја, што ми је било чудно. Иначе, фотографија је линкована са фејса, за остало не знам. Што је толико битан извор? Разумем да аутор треба да се помене због моралног и ауторског права и за труд, али ово је интернет, информације се крећу без контроле и није увек могуће одредити извор, нити људи маре за то. Јел' има неки посебан разлог који ја превиђам? Чисто питам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 ЈПЦ Дејан and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Нисам ни ја, што ми је било чудно. Иначе, фотографија је линкована са фејса, за остало не знам.Што је толико битан извор? Разумем да аутор треба да се помене због моралног и ауторског права и за труд, али ово је интернет, информације се крећу без контроле и није увек могуће одредити извор, нити људи маре за то. Јел' има неки посебан разлог који ја превиђам? Чисто питам. Nema veze sto je sa fejsa. Navede se izvor i nema problema. Poseban razlog je zakon o autorskom pravu i delu koji obuhvata i internet. Moj drugar je sad u parnici sa nekoliko sajtova zbog neovlascenog koriscenja njegove fotografije i ne navodjenja izvora. Nadam se da ne zelite da www.pouke.org stavljate u takvu situaciju? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Nema veze sto je sa fejsa. Navede se izvor i nema problema. Poseban razlog je zakon o autorskom pravu i delu koji obuhvata i internet. Moj drugar je sad u parnici sa nekoliko sajtova zbog neovlascenog koriscenja njegove fotografije i ne navodjenja izvora. Nadam se da ne zelite da www.pouke.org stavljate u takvu situaciju? И ако се постави извор то може бити неовлашћено коришћење, осим ако садржај није са сајта на коме аутоматски, самим upload-ом (и прихватањем услова коришћења) постаје creative commons и сл. (нпр. youtube). Претпостављам да ти то контролишеш. Ок, има смисла, хвала. пс: шта ћемо са свим оним сликама на другим темама и на аватарима ппс: немој, молим те, да ми персираш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Opet to je ispravnije nego ne navodjenja izvora uopste, zar ne? Ja sam samo urednik a ne Svevideci tako da kontrolisem koliko mogu sta se sve postavlja. Uzdam se u domace i hriscansko vaspitanje clanova ovog foruma Persiram jer mislim da svako zasluzuje postovanje sve dok ne dokaze suprotno i osobama koje nisam licno upoznala Posto si dozvolio, od sad smo na ti Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука