мирођија Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 ДАНАС У РУСИЈИ У Калињинграду приказана највећа слика на свету, израђена од ћилибара http://ruskarec.ru/16655 YOKA, Олимп, malina :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Српски генерали у Бородинској бици Генерал Михаило Милорадовић је командовао на централним позицијама код Бородина. Из слободних извора. И Срби имају разлога да буду поносни на Отаџбински рат: чак 10 генерала Срба, већином пореклом из Нове Сербије, допринело је да се 1812. победи Наполеонова армија. http://ruskarec.ru/articles/2012/08/31/srpski_generali_u_borodinskoj_bici_16557.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 ДАНАС У РУСИЈИ: Празник преноса моштију светог благоверног кнеза Александра Невског http://ruskarec.ru/16793 Natasa., Олимп and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 ribarot Klime, Биљана, bgpj and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Богородичниот појас во Ватопед мирођија, bgpj, Олимп and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 bgpj, Биљана and мирођија је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 ribarot Klime, bgpj, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 мирођија, bgpj and Биљана је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Олимп, bgpj, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 bgpj, YOKA, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Олимп, Биљана, bgpj and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Kakav mix vizuelnih stilova, srednjovekovni graficisticki Isus na savremenim Hablovim galaksijama u airbrush fazonu... Flerovi na zvezdama su hit! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 много је лепа слика, само имам једну примедбу Христу не треба шестар - помоћно средство за стварање Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 много је лепа слика, само имам једну примедбу Христу не треба шестар - помоћно средство за стварање Slažem se. Šestar je simbol masonerije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 našo sam je na fejsu... lično nisam oduševljen slikom,freskom ili ikonom, ne znam šta je Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука