JESSY Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 Биљана, bgpj, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 ПРЕЛЕПЕ СЛИКЕ! Свака вам част. :group111: RYLAH, Natasa. and bgpj је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 bgpj, RYLAH and Биљана је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 bgpj, Биљана, Драгана Милошевић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 Natasa., Биљана and мирођија је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 bgpj, RYLAH, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 Свака част свима! RYLAH, мирођија, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 За све љубитеље дотичних отаца, ево малопре нађох ову слику: bgpj, Ведран, Александрида and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 bgpj, malina :), RYLAH and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 JESSY, Мара, Биљана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 Bogorodičina kuća мирођија, malina :), bgpj and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 Мара, Биљана, jermel and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 Predivna slika! Александрида and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 Nisam mogla da odolim Биљана and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фоловер Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 Николa, YOKA, Мара and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука