Danijela Написано Август 18, 2016 Пријави Подели Написано Август 18, 2016 http://www.pravmir.ru/za-vdv-s-krestom-i-horugvyu-foto/ banet64, Данче*, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 18, 2016 Пријави Подели Написано Август 18, 2016 http://www.pravmir.com/rescued-at-last-christian-villages-in-syria-liberated-from-daesh/ АлександраВ, Данче*, Биљана 1234 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 18, 2016 Пријави Подели Написано Август 18, 2016 Распеће Христово у нашем дому. Dominika, Sanja Т., АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 18, 2016 Пријави Подели Написано Август 18, 2016 Ненад Р., -Владимир-, banet64 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 22, 2016 Пријави Подели Написано Август 22, 2016 Mошти св.Силуана Атонског у Минску...http://svetogorac.blogspot.rs/2016/08/blog-post_21.html , субота 20. август, У престоницу Белорусије град Минск, данас су стигле мошти Светог Силуана Атонског. Кивот са моштима су донели оци светогорског манастира Пантелејмон чији је сабрат био Свети Силуан.Мошти ће боравити у Белорусији до краја августа. Светислав Павловић, Suncokret54, Биљана 1234 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 Светислав Павловић, АлександраВ, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 Моја фотографија. Биљана 1234, мирођија, Ненад Р. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 -Владимир-, banet64, Suncokret54 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 мирођија, -Владимир-, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Пренето са фејсбук профила оца Гаврила Лепавинског. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 http://www.pravoslavie.ru/foto/image20673.htm Милан Ракић, АлександраВ, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Sanja Т., мирођија, Suncokret54 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 28, 2016 Пријави Подели Написано Август 28, 2016 Ненад Р., AnaLaz, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Ненад Р., АлександраВ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 https://www.flickr.com/photos/spbpda/29237081496/in/dateposted/ Ненад Р. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука