Jump to content

Православна слика дана

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

10442944_10205510414417820_8072329613660

http://www.orthphoto.net/photo.php?id=87882&id_jezyk=1

Измењено од Danijela
Snezana, stavljate izvore fotogorafija. Pouke.org su tuzene zbog ne navodjenja izvora i autorskih prava i sudska parnica jos uvek traje.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Подели на овим сајтовима

0qv2CRW.jpgeRbv4Pk.jpgCorAXfO.jpgaB36BVr.jpgENvb2X7.jpg3hUoC5w.jpgX1POqpB.jpg

Izvor: OrthPhoto.net

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

@@Снежана, @@Дијана., наведите изворе фотографија. Много су лепе, биће ми жао да их кријем или бришем... :(

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

nemam pojma odakle sam preuzela, negdje s fejsbuka, ima milion tih grupa, to je s mog fb profila :(

ako moras brisi :(

Подели на овим сајтовима

Ljudi, stavljate izvore fotografija.

Pouke.org su tuzene zbog ne navodjenja izvora i autorskih prava, autor trazi nekolikolo stotina hiljada dinara nadoknadu za povredu prava i sudska parnica jos uvek traje.

Nemojte nas izlagati nepotrebnom povlacenju po sudovima zato sto vas mrzi da iskopirate link sa orignalne strane.

Ovo je poslednje upozorenje. Sve fotografije koje se postave bez linka bice odmah brisane.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

14276_765565346814296_920315662121300982

АКАТИСТ СВЕТОМ МУЧЕНИКУ БОНИФАТИЈУ, САБОРНИ ХРАМ У ЧАЧКУ, 2014.

И ове године братство храма Вазнесења Господњег у Чачку служило је овај акатист покајног карактера, за сву нашу браћу и сестре који ће ову ноћ провести у пијанству, страстима и блуду, упркос томе што се налазимо у посту спремајући своје душе да дочекамо Рођење нашег Спаситеља Господа Исуса Христа.

Господе Исусе Христе помилуј нас грешне!

https://www.facebook.com/618548424849323/photos/pcb.765569443480553/765565346814296/?type=1&theater

Подели на овим сајтовима

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...