DYNABLASTER Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 E da je sex potreba onda bi ja odavno riknula. Ne nije potreba I moze se bez toga, evo ja Sam primer. I ne spopadam muskarce vec oni mene na svakom koraku. Ne verovatno Ma dobro to, nego... oces se upoznamo? :Viannen_loungelizard: LISA, Juanito, Драган Мирило and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Волим секс и радо га се сећам мирођија, Лидија Миленковић, Arsenija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
T'pol Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Секс је потреба једном на сваких седам година када је Pon farr. Presla ja Pon Far veoma lako Маринковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
T'pol Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Sad ulazim u drugi ciklus Pon Far Маринковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 У суштини све зависли од мисли.Од њих све почиње. Да се не би оклизнули у секс радите нешто нема лешкарења само да ви речем. :bleh: w.a.mozart, T'pol and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 E da je sex potreba onda bi ja odavno riknula. Ne nije potreba I moze se bez toga, evo ja Sam primer. I ne spopadam muskarce vec oni mene na svakom koraku. Ne verovatno samo ti šalji ovakve pozivnice, a posle ,,nisam ja kriva" RYLAH, Драгана Милошевић, T'pol and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Seks je stvar i hormona i stvar psihe, naročito potrebe za bliskošću. I prema tome možemo reći da jeste potreba. Hormoni vremenom oslabe, i onda je prevashodno stvar psihe, pa se kao takav može prevazići, ko želi i ima motivaciju i, pre svega, zdrav motiv. Nema ništa loše u seksu. To što je seks vulgarizovan i često pretvoren u stvar egoizma (samozadovoljavanja sa drugom osobom), a ne bliskosti, ne znači da je sam seks loš - sve zavisi kako upotrebljavaš to što imaš Mилена КШ, Лидија Миленковић, Sva imena su vec zauzeta and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2014 A šta je sa 500 miliona neprijavljenih Kineza? Ćutimo a? Драгана Милошевић, Пг, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 3 minuta slatko Zaboravio si nulu ovde... Trifke, Slavko... and Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 а под стaре дане - диклофен и фастум гел Moze i mesavina planinskog caja... Trifke, Maja Trifunovic, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Što bi reko jedan moj poznanik, bez vagine mogu al bez jetre ne mogu Драшко, Juanito, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
T'pol Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 samo ti šalji ovakve pozivnice, a posle ,,nisam ja kriva" [/quote Ajde?!?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Ajde?!?! šta ,,ajde", nemoj da me uznemiravaš Лидија Миленковић, Trifke, Volim_Sina_Bozjeg and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
T'pol Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Nije poziv vec cinjenica da samokontrola postoji itekako kod zena. Zena drugacije razmislja of muskarca, sto se tice izbora b. druga. Narocito zrela zena. Nije vise u pitanju Samo sex vec se pita ju mnoge stvari pre toga. To je Neko moje razmislajnje od 35 godina. Imati pravog bracnog druga uz kojeg mogu da hodam rame uz rame, biti oslonac, briznost, ljusdkost I postovanje je za mnoge zene pa I mene na prvom mestu. O sexu I ne stignem da razmisljam jer mnogi ne predju osnovne stepenice muskosti. Na zalost mnogi danasnji ljudi svode svoje postojanje na beznacajni sex bez obaveza iLi razmisljanja. Da sumiram, sex je najmanja stvar o kojoj treba da razmisljamo. Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Na zalost mnogi danasnji ljudi svode svoje postojanje na beznacajni sex bez obaveza iLi razmisljanja. Da sumiram, sex je najmanja stvar o kojoj treba da razmisljamo. Neću da razmišljam a opet tu je. I neću i opet tu je. dalje znate svi,opet tu je. Драган Мирило је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука