Jump to content

Da li je sex između supruznika uzvišen čin, ili je to nešto sto činimo zbog slabosti, i ne treba mu pridavati značaja?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

E da je sex potreba onda bi ja odavno riknula. Ne nije potreba I moze se bez toga, evo ja Sam primer. I ne spopadam muskarce vec oni mene na svakom koraku. Ne verovatno

Ma dobro to, nego... oces se upoznamo? :Viannen_loungelizard:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Волим секс и радо га се сећам  :)))

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

У суштини  све зависли од мисли.Од њих све почиње. Да се не би оклизнули у секс радите нешто нема лешкарења само да ви речем. :)))  :bleh:  

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

E da je sex potreba onda bi ja odavno riknula. Ne nije potreba I moze se bez toga, evo ja Sam primer. I ne spopadam muskarce vec oni mene na svakom koraku. Ne verovatno

samo ti šalji ovakve pozivnice, a posle ,,nisam ja kriva"  :D

Подели на овим сајтовима

Seks je stvar i hormona i stvar psihe, naročito potrebe za bliskošću. I prema tome možemo reći da jeste potreba. Hormoni vremenom oslabe, i onda je prevashodno stvar psihe, pa se kao takav može prevazići, ko želi i ima motivaciju i, pre svega, zdrav motiv. 

Nema ništa loše u seksu. To što je seks vulgarizovan i često pretvoren u stvar egoizma (samozadovoljavanja sa drugom osobom), a ne bliskosti, ne znači da je sam seks loš - sve zavisi kako upotrebljavaš to što imaš

Подели на овим сајтовима

3 minuta slatko

Zaboravio si nulu ovde...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

а под стaре дане - диклофен и фастум гел

Moze i mesavina planinskog caja...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nije poziv vec cinjenica da samokontrola postoji itekako kod zena. Zena drugacije razmislja of muskarca, sto se tice izbora b. druga. Narocito zrela zena. Nije vise u pitanju Samo sex vec se pita ju mnoge stvari pre toga. To je Neko moje razmislajnje od 35 godina. Imati pravog bracnog druga uz kojeg mogu da hodam rame uz rame, biti oslonac, briznost, ljusdkost I postovanje je za mnoge zene pa I mene na prvom mestu. O sexu I ne stignem da razmisljam jer mnogi ne predju osnovne stepenice muskosti. Na zalost mnogi danasnji ljudi svode svoje postojanje na beznacajni sex bez obaveza iLi razmisljanja. Da sumiram, sex je najmanja stvar o kojoj treba da razmisljamo.

Подели на овим сајтовима

Na zalost mnogi danasnji ljudi svode svoje postojanje na beznacajni sex bez obaveza iLi razmisljanja. Da sumiram, sex je najmanja stvar o kojoj treba da razmisljamo.

Neću da razmišljam a opet tu je. I neću i opet tu je. dalje znate svi,opet tu je.:)) 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...