Toma Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Када је мој пријатељ добио ћерку, а дуго су покушавали да имају дете, ја сам га питао - шта би сада урадио некоме ко би му, не дао Бог - повредио дете. И он ми је рекао: "Постоји оно што бих волео да му урадим али постоји и оно што се бојим да бих му урадио." Разумео сам га тада, а 'осетио' сам га када сам ја Богу хвала добио ћерку. Срђан Шијакињић and pink panter је реаговао/ла на ово 2 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 `ајде да не тупимо више... Сваки родитељ зна како ту стоје ствари. Да л` је хришћански или није, тако је.Није бадава апостол Павле препоручивао људима да се не удају, нити жене - не зато што је то лоше, него зато што је то много теже на добар начин извести. Teжак је крст родитељства... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Није бадава апостол Павле препоручивао људима да се не удају, нити жене - не зато што је то лоше, него зато што је то много теже на добар начин извести. Teжак је крст родитељства... Mislim da grešiš, roditeljstvo nije krst, a nije ni teret. Roditeljstvo je blagoslov i naš dar od Boga. Zato je naša dužnost da taj dar što bolje negujemo i čuvamo. A što se tiče ove situacije, učinila bih sve što je u mojoj moći da zaštitim svoje dete, pa makar morala da ubijem nekog. iskreno lakše bih podnela osudu Božiju, nego da me moje dete ceo život osuđuje ili krivi da sam mogla da ga zaštitim, a nisam... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 a ja kad bih video da neko zlostavlja moje dete, odmah bih zbrisao da ne naskoci i na mene. smorili ste vise s tom pricom ko bi sta radio. normalno je da bi svako normalan pomogao nekom ko je u opasnosti, bez obzira jel to njegovo dete ili nije, ili se radi o odrasloj osobi... samo cemu potreba da se svi hvalite kako volite svoju decu i sve bi uradili za njih, pa to se valjda podrazumeva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 a ja kad bih video da neko zlostavlja moje dete, odmah bih zbrisao da ne naskoci i na mene. smorili ste vise s tom pricom ko bi sta radio. normalno je da bi svako normalan pomogao nekom ko je u opasnosti, bez obzira jel to njegovo dete ili nije, ili se radi o odrasloj osobi... samo cemu potreba da se svi hvalite kako volite svoju decu i sve bi uradili za njih, pa to se valjda podrazumeva. Ajd što ne osuđuju čoveka, i ne treba... al' kad videh ove planove za mučenje,seckanje i klanje život mi se smučio... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Ajd što ne osuđuju čoveka, i ne treba... al' kad videh ove planove za mučenje,seckanje i klanje život mi se smučio... ma ne osudjujem ni ja coveka, jer je postipio ispravno, tj normalno je da ce braniti cerku, i da ce imati zelju da ga prebije... ali ovo junacenje mi je besmisleno... kao sad sam faca jer cu braniti svoje dete, i sto vise nanesem bola to sam veca faca. Милан Меденица :) and Margareta је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Такви су ти родитељи, само досађују... Бићеш и ти једног дана. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Такви су ти родитељи, само досађују... Бићеш и ти једног дана. ne radi se ovde o nerazumevanju zelje da se zastiti dete, vec o tome da mi nije jasno zasto se hvalite da bi branili svoje dete... tj kao da velicate sebe, kao da ste veliki jer bi branili svoje dete... nema u tome niceg velikog, to je duznost roditelja, i ko to ne bi radio, ne bi se mogao nazvati roditeljem. nemam ja dete, ali ima sestru, majku, i ostale licnosti koje puno volim, ali mi ne pada na pamet da se hvalim kako bih ih branio... to cuvam za sebe... sta ima da trubim o tome. to mi je farisejski. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Vala, da znam da moja mama sada pravi plan kako nekoga da isecka ili tako nešto...hm, pa prijavila bih je na lečenje. milan. and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Не видим да се неко "хвали", расправа се повела око тога да ли је нешто "хришћански" или не. У сваком случају прилично празна прича... Александрида, ВИЛМА and feeble је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Vala, da znam da moja mama sada pravi plan kako nekoga da isecka ili tako nešto...hm, pa prijavila bih je na lečenje. nemoj tako lepo rece Zvonko >prazne price није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Не видим да се неко "хвали", расправа се повела око тога да ли је нешто "хришћански" или не. У сваком случају прилично празна прича... dakle, given the circumstances, hrišćanski je ubiti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 dakle, given the circumstances, hrišćanski je ubiti? 7896634 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 dakle, given the circumstances, hrišćanski je ubiti? Хришћански је да имаш права да браниш себе и своју породицу, посебно децу. Као и у либертаријанизму - немаш права да иницираш насиље. Благовесник and Margareta је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Хришћански је да имаш права да браниш себе и своју породицу, посебно децу. Као и у либертаријанизму - немаш права да иницираш насиље. Ali nakon što se inicira, imaš pravo da tučeš? Rusi su imali pravo da 1945. pale, ruše, razaraju, razbijaju, ubijaju, i siluju po Nemačkoj? A zar nije hrišćanski "okrenuti drugi obraz" ? Sve zavisi od okolnosti ja kažem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука