sqny Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Слажем се. Kao што рекох, расправљао сам против одмазде (што никако не помаже детету, напротив, ако родитељ заврши у затвору, биће горе по дете), спиновао, и није баш најсрећније испало. Da, vidim da ljudi slabo kapiraju sta oćeš da kažeš. Verovatno je nama bez dece lakše da se distanciramo. Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Da, vidim da ljudi slabo kapiraju sta oćeš da kažeš. Verovatno je nama bez dece lakše da se distanciramo.Јесте. Има оних примера где се комшијска деца играју на улуци па се мало споречкају, због чега се њихови родитељи посвађају и не разговарају једни са другима читав живот, иако се деца помире већ истог дана. То су стрвари које ми највише сметају код неких родитеља: моје дете је златно, туђа су никаква, моје дете је дивно, туђа су безобразна, моје дете никада не лаже, туђа лажу, моје дете ово, моје дете оно... Natasa. and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Sve to treba lepo hiruški odraditi i zaštititi na taj način društvo od ljudi sa tim poremećajima Moze i hemijski, nema potrebe za krvlju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Јесте. Има оних примера где се комшијска деца играју на улуци па се мало споречкају, због чега се њихови родитељи посвађају и не разговарају једни са другима читав живот, иако се деца помире већ истог дана. То су стрвари које ми највише сметају код неких родитеља: моје дете је златно, туђа су никаква, моје дете је дивно, туђа су безобразна, моје дете никада не лаже, туђа лажу, моје дете ово, моје дете оно... a to je ovo http://www.imdb.com/title/tt1692486/ R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Moze i hemijski, nema potrebe za krvlju. Pa to nije ekoloski ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Pa to nije ekoloski ... Jeste. Neka kontrola pedofila svakako treba da postoji, ipak je ulog prevelili. U svakom smislu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Šta god,samo da se zaštite deca i svi ostali... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Савладао бих га, а онда бих том штанглом и својим раменом формирао полугу којом бих му сломио врат. Јеховине сведоке и Суботаре треба млатити тако да преживе батине, али педофиле и остали шљам треба убијати. Banovan si na 10 dana Милан Меденица :) and Margareta је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Јесте. Има оних примера где се комшијска деца играју на улуци па се мало споречкају, због чега се њихови родитељи посвађају и не разговарају једни са другима читав живот, иако се деца помире већ истог дана. То су стрвари које ми највише сметају код неких родитеља: моје дете је златно, туђа су никаква, моје дете је дивно, туђа су безобразна, моје дете никада не лаже, туђа лажу, моје дете ово, моје дете оно... http://www.imdb.com/title/tt1692486/ клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Отац девојчице га није ни изубијао, већ га је само пар пута ударио. Вероватно је онај био срчани болесник па је зато тако брзо умро. не мора да значи, могао је само једном да га удари у слепочницу или гркљан нехотице у силовитом млатарању и да га на месту убије. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Ja ne znam da li bih bila sposobna da planski nekog mucim, ali bih zahtevala najrigorozniju kaznu ili bih sama uzela pravdu u svoje ruke (u slucaju da pravni sistem omane, a verovatno bi omanuo), ali da ga uhvatim na delu...joooooooooj pa skakala bih mu po lobanji dok ga ne rastavim do nebica <_<! За све могу да имам разумевања и у другим случајевима би се сложио са Ацом, али за овакве не. Ко намерно повреди дете тај је заслужио све што родитељ може да му уради. Иначе сам врло мирољубива особа, да не буде забуне. Нисам мрава у животу згазио. на душу моју примам све што би урадио да дођем у тако тешко искушење, али би опет ти кажем то урадио! "крв на нас и на нашу децу" ... колико је "праведнички" бес био тек старозаветних Јевреја кад су мислили да службу Богу чине што распињу Господа. баш Оног који СВАКОГ грешника брани писањем греха у песку сваког оног који само подигне камен ... вама изгледа само фали изговор да се остварите као убице, ја бих се замислио над собом. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Moji prijatelji žive u Ist.Srbiji i pričali su da je kod njih pre 10-ak godina bila situacija da je roditelj ubio doktora i medicinsku sestru jer nisu hteli da prime dete koje je ujela zmija jer nema zdravstvenu knjižicu. Dete je umrlo pored njih, dok je otac molio da mu pmognu. Gledali su kako umire, i nisu mu pomogli. Čovek ni dana zatvora nije dobio, samo nalog za posetu psihijatru kako bi se kako-tako pomirio zbog gubitka deteta. Nikada ga niko osudilo nije zbog toga što je uradio, čak ni njihov parohijski sveštenik. Dete je imalo 6 godina. браво сестро, хајде да нађемо пример који ће постати правило којим ћемо се оправдати за свако зло ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339698016' post='660038] "крв на нас и на нашу децу" ... колико је "праведнички" бес био тек старозаветних Јевреја кад су мислили да службу Богу чине што распињу Господа. баш Оног који СВАКОГ грешника брани писањем греха у песку сваког оног који само подигне камен ... вама изгледа само фали изговор да се остварите као убице, ја бих се замислио над собом. Svi znamo da imaš bolesnu težnju da si uvek u pravu ali sada zaista preteruješ... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Svi znamo da imaš bolesnu težnju da si uvek u pravu ali sada zaista preteruješ... рече човек који се куне у карађорђев законик и први се не сети да регулише страсти и међу администраторима и међу форумашима на теми. шиц. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339697854' post='660027]http://www.imdb.com/title/tt1692486/Хаха, видео сам, поставио је још Динабластер. Нисам знао да постоји тај филм... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука