Jump to content

Kojom pesmom biste izrazili svoju patologiju?

Оцени ову тему

Препоручена порука

na ovoj temi je prevladala patetika, umjesto patologija...
нешто типа Ајрон Мејдн,

Па да исправимо:  :)))

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 709
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Dani sad i ja htedoh da ovo postavim :) 

al dodajem i ovo  8086.gif

Подели на овим сајтовима

Ovo je bas patologija kod mene. :)  Kad ne bi bilo previse, podelila bih snimak sa vama... Elem, pretrazujuci nesto na netu, naletim na pesmu koju je sad vec ex devojka mog bivseg decka posvetila njemu. Najbolje je sto je ona iz inostranstva, nije Srpkinja, pa to jos smesnije zvuci. Ludnica totalna. :.mislise.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

ratosiljaj se toga.....sta ce ti to....ajmo po jedno vince....

нећу ја, оће оно мене  sHa_sarcasticlol

е, а за винце... ја чула да је послушност велика врлина :laugh1:    :pivo:

Подели на овим сајтовима

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...