Човек Жоја Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 na ovoj temi je prevladala patetika, umjesto patologija... нешто типа Ајрон Мејдн, Па да исправимо: Deja Vu, Данче* and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 Anika and Deja Vu је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 kordun, Кратос, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 Dani sad i ja htedoh da ovo postavim al dodajem i ovo 8086.gif Данче*, kordun and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 Ovo je bas patologija kod mene. Kad ne bi bilo previse, podelila bih snimak sa vama... Elem, pretrazujuci nesto na netu, naletim na pesmu koju je sad vec ex devojka mog bivseg decka posvetila njemu. Najbolje je sto je ona iz inostranstva, nije Srpkinja, pa to jos smesnije zvuci. Ludnica totalna. :.mislise. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 To Mirooslave udri po tamburi Човек Жоја and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 ratosiljaj se toga.....sta ce ti to....ajmo po jedno vince.... нећу ја, оће оно мене sHa_sarcasticlol е, а за винце... ја чула да је послушност велика врлина Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=pdJTYUBai5Y Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 Suncokret54 and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2015 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2015 Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 Block Out - Ako imaš s kim i gde Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 Лазар Нешић, Плутон and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука