Ayla Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Дијана. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Дијана. and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Daj mi casu rakijeee...hocu da se napijeeem ... Neeka redom znaju sviiii...da me sad ostavljas tiii... :-)... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Дијана. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Снежана and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Because maybeYou’re gonna be the one who saves me ?And after allYou’re my wonderwall.. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melodique Написано Јануар 27, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 27, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Јануар 27, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 27, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2016 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Јануар 27, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2016 Kakvih misli i pomisli imam još ne videh, niti čuh, takvu pesmu (ili spot) koja bi to bar približno objasnila. Molim s toga sve svetogorske monahe da me, pavši ničice, spominju; hitno je ...urgentno je! Рапсоди and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 27, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2016 Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука