Vladan :::. Написано Мај 9, 2018 Пријави Подели Написано Мај 9, 2018 пре 6 часа, Phoebe рече Bolećiv čo`ek, lak na suzu Ма јок... добио на поклон белгијску чоколаду па се топио Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 9, 2018 Пријави Подели Написано Мај 9, 2018 пре 2 часа, Vladan ::: рече Па прочитао сам текст песме, није баш хепи тема... Е сад ако си сада у фази сунца после кише онда ОК Ma jok, nema kise u opste, ja malo drugacije dozivljavam ovu numeru nego sto bi po tekstu moglo da se zakljuci, tako da nema zime Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 9, 2018 Пријави Подели Написано Мај 9, 2018 пре 29 минута, Лапис Лазули рече Ma jok, nema kise u opste, ja malo drugacije dozivljavam ovu numeru nego sto bi po tekstu moglo da se zakljuci, tako da nema zime Оукеј Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука