Jump to content

Kojom pesmom biste izrazili svoju patologiju?

Оцени ову тему

Препоручена порука

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 709
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Tamo gde se moja nana
bori s teskim godinama
gde od roda zemlja puca
gde su ljudi dobra srca
vraticu se ja jednog dana

Ja znam da na mene ceka
mog detinjstva plava reka
polja cvetna od radosti
stara ljubav iz mladosti
ja znam da na mene ceka

Tamo gde se moja mati
od zivota tesko pati
na lice joj ko u knjigu
urezao zivot brigu
vraticu se jednog dana

Tamo gde se ljudi druze
u nevolji ruku pruze
tamo gde me majka stara
u kolevci odnjihala
vraticu se jednog dana

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

...Ти и Ја...

Ти,

ми

дајеш,

свако добро,

осим зла.

Зло,

сам,

Ја...

Odlicno .Ali sta je pesnik hteo da kaze ? ...Bog i covek .On mu daje svako dobro osim zla.Njemu je zlo kad je sam (bez Boga). Ili - On je zao (potreban mu je Bog da bi bio dobar ) ?

:351780:

Подели на овим сајтовима

... ето шта учини само једно словце, када се узнесе... у нашем случају "Ј"...

Ne vredi da mi objasnjavate kad ja to ne razumem .

:351780:

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

na ovoj temi je prevladala patetika, umjesto patologija...

mi žene smo upropastile‚ jednu čestitu temu  :laugh1:

trebao bi jedan veliki split topic, ogroman poso  :)))

tema 'pesme za samoutepstvo' već postoji, nemoj da spamujete ovu!!!  :pucpuc2:

elem.. počnem da tražim tu temu i nađem sljedeći svoj post iz pre-moderatorskog vremena

da imam mod.moći, ovu bih temu očistila od čisto ženske patetike i sentimentalnosti (Pesme za samoutepstvo, Šta slušate kad ste tužni, Kafa sa šlagerom itd.) i ostavila bih čistu unisex patologiju... sHa_sarcasticlol

dakle koštaće me jezičavost...

evo bar linkovi https://www.pouke.org/forum/topic/29695-%D0%BA%D0%BE%D1%98%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D1%81-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%BD%D0%B5-%D0%B4%D0%BE-%D1%81%D1%83%D0%B7%D0%B0/

https://www.pouke.org/forum/topic/27877-%D0%BA%D0%BE%D1%98%D1%83-%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D1%83-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%88%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B5-%D1%82%D1%83%D0%B6%D0%BD%D0%B8/

https://www.pouke.org/forum/topic/31531-kafa-sa-%C5%A1lagerom/

Подели на овим сајтовима

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

@@Дијана., ko ti je kriv kad nisi pateticna.... :bleh:

a koja bi se to muzika slusala na temu patologije....?

Šta znači PATOLOGIJA?

» patologija • ženski rod Poznavanje bolesti, nauka o bolestima i raznim oblicima u kojima se one javljaju; deli se na: fiziološku patologiju, etiologiju, patogenezu ili patogeniju, semiotiku. (grč.)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

болешчина тешка, мука тешка, која се ослобађа кроз неку уврнутост, а не то циле-миле, ах, "срце моје самохрано"...  Just_Cuz_19

нешто типа Ајрон Мејдн, Deep Purple I've been abused

"Kad srce zapišti misao je kriva!"

Подели на овим сајтовима

болешчина тешка, мука тешка, која се ослобађа кроз неку уврнутост,
ratosiljaj se toga.....sta ce ti to....ajmo po jedno vince.... :pivo:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...