JESSY Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=TqlntkL9zDY Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Tamo gde se moja nanabori s teskim godinamagde od roda zemlja pucagde su ljudi dobra srcavraticu se ja jednog danaJa znam da na mene cekamog detinjstva plava rekapolja cvetna od radostistara ljubav iz mladostija znam da na mene cekaTamo gde se moja matiod zivota tesko patina lice joj ko u knjiguurezao zivot briguvraticu se jednog danaTamo gde se ljudi druzeu nevolji ruku pruzetamo gde me majka starau kolevci odnjihalavraticu se jednog dana Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ...Ти и Ја... Ти, ми дајеш, свако добро, осим зла. Зло, сам, Ја... Odlicno .Ali sta je pesnik hteo da kaze ? ...Bog i covek .On mu daje svako dobro osim zla.Njemu je zlo kad je sam (bez Boga). Ili - On je zao (potreban mu je Bog da bi bio dobar ) ? Дијана., Suncokret54 and nana је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ... ето шта учини само једно словце, када се узнесе... у нашем случају "Ј"... Ne vredi da mi objasnjavate kad ja to ne razumem . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 na ovoj temi je prevladala patetika, umjesto patologija... mi žene smo upropastile‚ jednu čestitu temu trebao bi jedan veliki split topic, ogroman poso tema 'pesme za samoutepstvo' već postoji, nemoj da spamujete ovu!!! elem.. počnem da tražim tu temu i nađem sljedeći svoj post iz pre-moderatorskog vremena da imam mod.moći, ovu bih temu očistila od čisto ženske patetike i sentimentalnosti (Pesme za samoutepstvo, Šta slušate kad ste tužni, Kafa sa šlagerom itd.) i ostavila bih čistu unisex patologiju... sHa_sarcasticlol dakle koštaće me jezičavost... evo bar linkovi https://www.pouke.org/forum/topic/29695-%D0%BA%D0%BE%D1%98%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D1%81-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%BD%D0%B5-%D0%B4%D0%BE-%D1%81%D1%83%D0%B7%D0%B0/ https://www.pouke.org/forum/topic/27877-%D0%BA%D0%BE%D1%98%D1%83-%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D1%83-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%88%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B5-%D1%82%D1%83%D0%B6%D0%BD%D0%B8/ https://www.pouke.org/forum/topic/31531-kafa-sa-%C5%A1lagerom/ Рапсоди and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 Mилена КШ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 @@Дијана., ko ti je kriv kad nisi pateticna.... :bleh: a koja bi se to muzika slusala na temu patologije....? Šta znači PATOLOGIJA? » patologija • ženski rod Poznavanje bolesti, nauka o bolestima i raznim oblicima u kojima se one javljaju; deli se na: fiziološku patologiju, etiologiju, patogenezu ili patogeniju, semiotiku. (grč.) Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 болешчина тешка, мука тешка, која се ослобађа кроз неку уврнутост, а не то циле-миле, ах, "срце моје самохрано"... нешто типа Ајрон Мејдн, Deep Purple I've been abused "Kad srce zapišti misao je kriva!" Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 болешчина тешка, мука тешка, која се ослобађа кроз неку уврнутост, ratosiljaj se toga.....sta ce ti to....ajmo po jedno vince.... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 Evo jedna krajnje pateticna i patoloska pesma, gadja u samu esenciju ontoloske provalije: https://www.youtube.com/watch?v=Nde9IiBw6jc Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука