Oglo Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 ima toga jos, pa tek sam poco https://www.youtube.com/watch?v=BW-zfWdlQZ8 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Miligram, "Pola ljubavi". http://www.youtube.com/watch?v=R_zBtPZmDo0 ( " Pola ljubavi, meni je sasvim dovoljno, da me ubije i da me oživi. Pola ljubavi, veru u sebe vraća mi. Od toga manje, ja ne mogu da primim..Ta tvoja istina, u srž me pogadja. I čemu kad te to greha ne oslobadja, na tvojim tajnama, ja svet sam gradila. I nemoj da si probao, da mi srušiš sad to. To nije, ni prvi, ni zadnji moj pokušaj, da prezivim sama, da vrat ne polomim..." ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=5w4SYH9pE7M Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fletcher Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Definitivno ova. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Дијана. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 23, 2014 Пријави Подели Написано Март 23, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Queen - 'The Show Must Go On' RYLAH, Иван Ивковић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука